Lördag

Shit vilken kväll igår! Haha jag tror jag aldrig har skrattat så mycket! Vi hade över lite människor i lägenheten. Det var då jag och Pontus så klart och sen Pontus brorsa Adam och hans kompis, Alexandra och Mikael. Först droppade Adam och hans kompis och då satt vi bara och snackade vi andra. Sen åkte Alexandra hem så det var bara Mikael kvar. Han och Pontus blev lite matsugen så de tog varsin tacos. Då började Micke flumma på och prata med tacosen! haha det var så sjukt, jag höll på att dö!

Nu sitter jag på jobbet och jobbar till 14.00 så det är inte så jättelänge :)


Haha sötaste bäbisen :P

Wrkwrk

Nu sitter jag på jobbet! Jag har inte jobbat något på hela veckan vilket har varit riktigt skönt men nu är det slut med vilan... Jag jobbar idag, imorgon och på söndag!

En riktigt härlig låt ni kan lyssna på:


Shoppat

Nu har jag kommit hem från stan. Körningen gick superbra, jag skulle följa skyltar och det var inget som gick fel. Jag är ju så duktig =D När jag hade kört klart gick jag till centrum och kollade ifall jag hittade några jeans och jag provade först ett par som var skitsnygga men dom var väldigt osköna. Jag hittade först inga fler svarta (jag var ute efter ett par svarta och inget annat) men sen så hittade jag ett bord med massor av dom så jag tog några och provade och ett av dom satt som en smäck!

så jag köpte dom:


Räkningar

Usch vad jobbigt det är med räkningar. Jag har nyss fått lön vilket är jätteskönt men direkt så försvinner mer än hälften till räkningar... Tänk va mycket pengar kag skulle ha om jag bodde hemma och endå jobba som jag gör! skulle varit hur skönt som helst.

Nä nu ska jag sluta tänka på det och fokusera på roliga saker. Idag blir det körning med Anders på Forsbergs och sen blir det stan! Då ska jag se om jag hittar några jeans. Det måste vara det svåraste att köpa... Det finns väldigt sällan storlekar som passar :S Men vi håller tummarna idag!

Jag ska bara slänga i mig något att käka och sedan bär det iväg =D



Pinsamt!

Haha det var rätt pinsamt när jag skulle till studievägledaren idag :P Jag åkte dit jag skulle först och frågade vart hon satt. Jag hade ju haft mailkontakt med henne före så jag hade hennes namn och telefonnummer och allt så jag frågade efter en Helen och sa att jag skulle träffa henne idag. Då sa dom att jag var i helt fel byggnad och att jag måste till KFC-Huset så jag skyndade mig dit och började leta. Jag var helt lost så jag hade ingen aning om vart jag skulle. Efter att jag hade frågat 4 olika personer om vägvisning så visade det sig att det fanns en helen där men att det inte var rätt Helen... Hon sa också att jag hade varit rätt från början! Jag skyndade mig tillbaka dit jag började och där stod hon och väntade på mig. Jag var då 20 minuter sen på grund av nån kass receptionist...

Helen var glad och trevlig och tyckte inte alls att det gjorde något att jag var sen, hon förstod att det kunde vara svårt att hitta :P

Vi satt och pratade och kom till slut fram till att det bästa för mig är att plugga naturämnena på Komvux så jag kan få MVG. Då kan jag få mer poäng till högskoleprovet och kommer då med i gruppen "särskild behörighet". Sen är det bara att plugga till högskoleprovet så jag spikar det och sen kan jag förhoppningsvis ta mig in på läkarlinjen! Det är ju några år framåt men det är alltid bra att ha en planering.

Frågan är hur jag gör med Komvux också, om jag ska plugga medan jag jobbar och sprida ut kurserna eller om jag ska plugga på heltid och sedan jobba ett tag. Vi får se...

Det här kommer vara jag om några år:


När jag var klar hos studievägledaren åkte jag till Mikael, Pontus kompis, där jag även hittade Pontus! Jag skulle åka med honom till jobbet och när jag kom till jobbet fick jag veta att det inte var nåt möte... Då hade jag åkt totalt 10 mil helt i onödan! 2 timmar gone gone...

När jag kom hem kollade jag på första avsnittet av Fångarna på fortet och sedan gjorde vi i ordning middagen. Nu sitter jag här och ska bara slappa ikväll! Imorgon blir det körlektion =D

Det blev ett väldigt långt inlägg men det var ju så mycket jag skulle berätta :P

God morgon!

Skönt med sovmorgon idag, gick och la mig runt 01.00 inatt och har sovit till nu ungefär :P Tänk vad skönt att inte gå i skolan. Jag funderade ju på att börja universitetet på en gång men jag är så glad att jag inte gjorde det! Det får bli om nåt år eller så beroende på hur det går med allt annat.

Kort briefing för dagen:

  • Äta frukost
  • åka till studievägledaren
  • Åka till Bygdeå för ett möte på jobbet
  • Åka hem igen till älsklingen och chilla dillen =D
Mer uppdatering kommer :)


Ha en trevlig dag allihopa!

Äntligen lugn i huset

Nu har jag varit ute och kört med mamma och det gick superbra. Under tiden berättade jag om en damsugare jag såg på jättebra pris och frågade om hon ville bidra lite till den eftersom den skulle vara hur bra som helst i våran lilla lägenhet. Problemet var bara att hon skulle tänka på saken vilket innebär att det inte kommer bli något av... snåla jävel!


En sån här var det i alla fall.

Men när vi hade kört klart hoppade jag av hos Pontus mammas hus. Där skulle hans brorsa laga mat idag så vi skulle hjälpa honom lite vilket var rätt kul :P Pontus kom lite sent men jag och Adam hade kul tillsammans och smetade kycklingklet på varandra och skvätte vatten! haha så barnsligt men så kul!!
Maten blev god men alla var väl inte helt nöjda av nån konstig anledning :/

Efter vi hade smält ner maten blev det träning där jag inriktade mig på att köra slut på benen vilket jag gjorde! så vi tränade ett tag och sen hade vi tagit med oss badkläder så vi hoppade i värmepoolen och bara myste. Riktigt härligt.

Nu ska jag vila upp kroppen en dag och sen träna på onsdag igen :)

Ändrade planer

Det blev inget med stan. Jag ska istället övningsköra med mamma vilket är rätt bra för jag ska köra med körskolan på onsdag och det är bra att köra lite innan och träna på det man ska göra. Jag ser verkligen fram emot att ta klart det och få körkortet i handen!

Hon slutar klockan 4 så då blir det ut å tjöra :D

Paket!

Nu har äntligen paketet från campadre kommit! Det var dock ett litet problem. Den ena ögonskuggan jag skulle ha var helt fel färg. Jag hade beställt en blå och fick en beige-aktig :( jag har skrivit ett mail till dom nu så jag förhoppningsvis kan byta den. Men body buttern luktade jättegott och jag är verkligen nöjd med allt annat.



Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen ska jag ner på stan och kolla på nå jeans och sen blir det träning! Idag kör jag benen.

Vindruvor

Hejsan alla glada!

Jag sitter här på jobbet och äter vindruvor och är väldigt lycklig! Jag har nämligen fått ett glatt besked som jag har väntat på såå länge. Tyvärr kan jag inte säga vad det är eftersom det är lite hemligt fortfarande. Men om nån vecka kan jag avslöja vad det är =D

Livet kan verkligen vända när man minst anar det!


Tänk vad läckert om man kunde gå och plocka hela klasar från trädgården!

AHHHH!

Haha jag har ont i överkroppen!!! Tränade både söndags och igår och är helt död i armar, skulderblad och axlar! Men det är skönt endå! Ikväll blir det träning igen men lite lungnare. Jag upptäckte igår att de har cyklar med personliga tvskärmar framför som jag tänkte prova ikväll =D haha fett chill =D

(om ni undrar så har jag suttit på jobbet hela dagen och är riktigt uttråkad! så jag är lite flummig =D )

Freeeezing!

Jag är så kall så det är helt sjukt! Jag sitter på jobbet nu och tog moppen hit igen. Det var bara det att det var lite kallare än i lördags så jag tog på mig en jacka extra men det blev ändå rätt kallt. Nu har jag suttit inne i värmen i snart 2 timmar och fryser fortfarande lika mycket som när jag kom in. Jag blev verkligen genomfrusen!


Igår var jag och tränade och jag körde spinning för första gången i mitt liv! Helt otroligt :P Jag brukar ju alltid träna i gymmet men jag tänkte att när jag endå har tillgång så kan jag ju testa på lite olika pass också.
Det var sjuukt jobbigt i varje fall och man svettades som en gris haha! :P Det var skoj men jobbigt! Jag tänkte de första minuterna att jag inte skulle orka men med min kämparinstinkt kämpade jag mig igenom och klarade det ända i mål :D Var faktiskt rätt stolt efteråt!

Men nu ska jag fortsätta jobba!


Shitpomfritt!

Haha jag är heelt slut i kroppen! Känns nästan som att jag skulle vara full. Jag är har galet ont i mina ben och är rätt flummig just nu :P

Bröllopsmiddagen var riktigt rolig! Jag fick stå i disken mest under själva middagen men sen kunde jag gå ut bland folket och plocka glas :D Krille min kära bror var gäst på bröllopet och hade med sig Johanna. Jag vet inte riktigt vad de är men de är söta tillsammans iaf :)

Nu när jag är helt slut i kroppen passar det bra med nått avsnitt av Greys Anatomy!!
Nattinatti sötnosar! :P:P

Morning!

God morgon gott folk! =D

Jag sitter just nu på jobbet och jag tog mig hit på ett väldigt ovanligt sätt idag. Ikväll ska jag servera på ett bröllop igen och eftersom jag jobbar på dagen i Bygdeå så skulle jag inte hinna in till stan innan det började så jag kom på den kloka idén att köra moppe till jobbet... Det är ungefär 5 mil och jag tog mig hit på bara 50 minuter! Jag trodde det skulle ta mycket längre tid men det gjorde det inte :P

Så nu kommer jag inte till stan runt 17.00 istället för 19.40!! Sjukt smidigt och ekonomiskt!!


Så här ser min älskling ut =P (tog bilden från en blocketannons)


Ojoj

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag, jag har som inte haft lust under den här tiden men nu tänkte jag skriva lite i alla fall.

Dagen har varit riktigt härlig! Jag vaknade dessvärre utan täcke... Potnus den tjuven hade snott det under natten så jag vaknade av att jag frös och försökte dra tillbaka täcket med det var omöjligt! Då orkade jag inte ligga kvar så jag klev upp och åt lite hallonkräm och mjölk. Det är så himla gott!

När klockan var ungefär 13.00 åkte jag och Pontus till blodcentralen uppe på sjukhuset och lämnade Pontus blodprov tills han ska på sitt besök om några veckor. Det var så sött för Pontus ogillar verkligen nålar så jag fick hålla honom i handen medan han satt där i stolen. Så söt han är! :)

När vi var klar där åkte vi ner på stan och köpte var sin Lyxshake på Max. Man får galet ont i magen av dom men det är ju så gott! Vi satt ute i solen ett tag och sedan åkte Pontus hem och jag stannade kvar ett tag och väntade på bussen som skulle ta mig till det efterlängtade jobbet! :D

Under tiden jag väntade gick jag in på Åhlens och köpte en deo åt Pontus som han hade efterfrågat och en jättehärlig scarf åt mig. Bilder kommer senare!

Just det, jag passade på att åka förbi mammas och pappas hus för att hämta min moppe! Har inte velat åka dit när dom är där så nu passade jag på. Det gick bra förutom att jag glömde nycklarna så Alexandra blev gårdagens hjälte! Hon kom ut tillsammans med älsklingen och hjälpte mig komma hem!


Teori+Junkyard+Betapet!!

Under dagen har jag läst massor i körkortsboken så snart kan jag allt om hur bilens mekanik fungerar :D (hehe eller inte...) Nämen det går endå rätt bra så jag ska bara läsa lite till och sen ska jag göra lite tester på datorn.

Jag fick för en stund sedan ett sms på telefonen att mitt paket har kommit fram från Junkyard!! Äntligen har det kommit =D När jag kommer hem ska jag åka dit direkt och hämta ut det.

Just nu så sitter jag och Alexandra och spelar Betapet i brist på annat att göra och JAG LEDER! =D
Vi får väl se hur det slutar!


Trött!

Jag är så oerhört trött idag! Kommer nog bli några koppar kaffe idag med men inte så jag får ont i magen :P

Igår kom jag hem och då hade Pontus lagat en god middag åt oss. Kyckling och ris serverades på bordet. En liten stund efter vi hade ätit klart kom Pontus pappa förbi för att hämta upp oss innan vi skulle åka till hans farmor. Jag hade ingen aning om det så jag blev lite överraskad. Pontus hade inte berättat det för mig plus att han hade glömt att vi skulle dit så han blev också lite smått överraskad :P

När vi kom dit så hade hon gjort i ordning en ost&skink paj och en tacopaj! Det var riktigt gott men jag orkade inte så mycket eftersom vi nyss hade ätit själv. Men vi åt och pratade och hade trevligt och när vi sedan skulle hem så regnade det så mycket så på 20 meter till bilen var vi genomblöta om fötterna och vattnet forsade längs kroppen! Det kom så mycket regn så man knappt såg genom rutan på bilen :P Helt sinnessjukt!!

Nästan i stil med det här


Haha inte riktigt men nästan alltså :P

Wakeboard

Imorgon har vi skäktträff och jag ska inte vara med. Jag jobbar ju både imorgon och på torsdag så om jag ska vara med så kommer jag vara helt död... Plus att jag inte är så sugen på att fara för en viss person ska vara där. Det suger men ibland får man ta livet för vad det är. Det roligaste på de där släkträffarna måste nog vara att åka wakeboard :D det är så galet kul och jag skulle kunna göra det varje dag om jag hade möjlighet! Kanske borde gå med i nån klubb eller nåt :P


Här är en bild från förra året :D sååå kul!

Arg!

körningen gick verkligen jättebra! Jag fick beröm för jag var så duktig och han trodde att jag skulle kunna bli klar fort med allt! Det kändes verkligen skönt. Jag ska köra igen nästa tisdag och jag längtar redan! Jag måste bara träna lite mer på att backa runt hörn och vända.

På vägen hem så cyklade jag förbi lägenheten och hämtade lite saker. Några kablar, laddare och lite mat :P Hämtade också körkortsboken så jag kan plugga lite teori! När jag kom hem så åkte jag direkt på ica och handlade lite mera mat. Vi köpte revbensspjäll och potatissallad som vi åt till middag! Riktigt gott faktiskt.

Nu är jag så trött och less så jag orkar inte att tiden ska gå så fort.. man hinner ju inte med allt man vill göra... jag ska nu stoppa in en tvätt i tvättmaskinen, duscha, gå ut med hundarna och sedan läsa lite i teoriboken innan jag somnar!

God natt gott folk!


Busringa

Jag var inne på Paows blogg och kollade för första gången typ :P Hittade då en länk till en hemsida där dom hade lite roliga busringningar... Det fanns bland annat en där man kunde testa om sin pojkvän skulle gå ut på en blinddate :P

Jag tror inte jag skulle kunna göra det! Pontus skulle bli rasande och tro att jag inte litade på honom :P

Ni hittar busen här.


Bloggtorka...

Åhh... Jag sitter på jobbet och har jättetråkigt. Jag vill ha ett roligt jobb som betyder något! Jag vill göra skillnad. Tänk vad roligt om man kunde få jobba med välgörenhet! Åka till Afrika och hjälpa barn och även vuxna så de kan få ett bättre liv. Det skulle vara såå kul!

Ikväll så har jag i varje fall min första lektion på Forsbergs trafikskola! Jag är så taggad så jag spricker!! Vill bara sluta jobbet och åka dit och köra :D Ringde precis dit och bekräftade tiden så jag inte kommer fel tid! 17.30 ska jag vara där! TAGGATAGGA! =D

RSS 2.0