DATOR!!

Glöm mitt senaste inlägg! Jag kunde inte vänta en hel månad till så jag gick och köpte datorn. Jag är så glad =D

Här är den:
Min nya minidator
Öppnad

Min nya minidator
Stängd

Besviken

Jag är riktigt besviken nu.. Jag var på Mediamarkt och skulle köpa en sån där minidator så jag kan blogga vart jag än är! När jag kom dit så hittade jag en jättegullig som jag tänkte köpa. Problemet var bara att jag är under 20 så jag kunde inte ta den på avbetalning. Då erbjöd sig Pontus att skriva den på sig så vi åkte och hämtade hans leg. När vi kom tillbaka så skulle vi skriva in allt i datorn och gå därifrån med en ny dator under armen men då var man tvungen att ha ett jobb för att kunna få ha avbetalning!! Pontus är ju jobbsökande nu så då gick inte det heller.

Jag hade verkligen sett fram emot att få gå hem med den där datorn och när man sett fram emot något och det inte alls blir som man tänkt sig så blir i alla fall jag oftast väldigt besviken. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu...Jag får väl vänta med att köpa den tills nästa lön. Lååång tid kvar =(

Hola!

Hejhej
Nu har jag äntligen fått igång min blogg! Det har tagit flera dagar för mig att få det namn jag ville ha. Det började med att jag satt och brainstormade på namn och till slut kom jag på missbina! jag kollade om det var upptaget och det var det såklart...Men när jag gick in och kollade på den befintliga så hade bloggaren inte skrivit på tre år!! Då skrev jag ett mail till blogg.se och frågade om det fanns någon möjlighet att jag kunde få namnet. Då fick jag ett svar tillbaka att jag kunde det! Jag blev typ överlycklig men sedan tog det tre dagar innan jag fick det registrerat på min mailadress av olika anledningar... men nu har jag den, finally! och nu ska jag börja skriva om mitt liv, mode och även träning.

Så välkommen till min nya blogg!

Puss o gnus!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0