Aerobox

Idag var jag och tränade med Alex igen och den här gången blev det Aerobox! Det var riktigt jobbigt, jag var sjöblöt i slutet av passet och duschade i kallvatten för jag var så varm! Helt sjukt :P Passet var ju roligt men jag kan ju säga att jag kommer ha träningsverk på lördag!!

Innan träningen var jag på körskolan och bokade en tid för tillämpning nästa vecka och tränade sedan på teorin på datorn där. Det kommer var mitt nya hem de kommande veckorna känner jag på mig! Jag vill vara helt säker på att jag klarar provet!

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb på dagen och om jag hinner åker jag förbi körskolan och pluggar lite...

God natt

Trött :P

Idag gick jag upp 05.30 och gjorde mig i ordning. Åt frukost, gick ut med hunden och sminkade mig. Sedan cyklade jag ner till körskolan för att åka iväg till halkbanan!

Den var sjuuukt rolig att köra :D Jag lärde mig jättemycket och fick riktigt bra erfarenhet av vad halka gör. Det krävs så lite för att stora konsekvenser ska ske. Om det är riktigt halt ute till exempel så kan man högst köra ungefär 45km/h för att kunna undvika en krock! En annan sak jag lärde mig var att om man krockar i ett träd i 70km/h så är man så gott som död även om man har bilbälte! Galet!
Det är nästan så man blir rädd för att köra nu :P



När vi kom tillbaka till stan så mötte jag upp Pontus på stan och gick till arbetsförmedlingen för att skriva in mig där och sen gick vi på Mc donalds och åt en sån där ny Mc Flurry Magnum. Dom var sjukt goda! Jag tog en med Brownie men jag kan ju inte säga att det smakade som att det var brownies i... Men det var riktigt gott endå.



När klockan blev 18.00 var det dags att vara på USM för ett träningspass. Det var någon sorts kick-off där och Alexandra tränar ju där så därför så tog hon med mig och jag fick 10 dagars fri träning där. Jag har ju kort på Iksu spa men det kan ju vara kul att testa på andra ställen.
Vi körde iaf ett bodybalance-pass vilket var riktigt skönt. Jag har aldrig kört något liknande förut så det var roligt. Det var ju inte direkt intensiv träning men jag blev väldigt avslappnad efter passet och det var en härlig känsla! Definitivt något jag skulle kunna köra igen!

Nu är jag sjukt trött så jag ska ut och gå en liten sväng och sedan blir det att sluta ögonen och sova!

Nedräkning

Nu är det bara några minuter kvar tills jag slutar och jag har sån tur så jag får åka med Alexandra tillbaka till stan så då behöver jag inte vänta en timme extra! Jippiee :D

Imorgon ska jag upp riktigt tidigt för då ska jag på halkbanan! Sjukt taggad är jag :D

Tisdag och nydag

Idag är det jobb igen, sitter på jobbdatorn nu faktiskt! Samma pass idag som igår så jag kommer inte hem förrän 20.00. Då hoppas jag på att middag finns på bordet och att jag bara kan ta det lugnt när jag kommer hem. Skulle vara såå skönt! Vi får se hur det blir med den saken :P

Jag har iaf precis haft lunch och nu ska jag logga in och börja jobba igen..

lekte lite med kameran på lunchen

Gymmet efter jobbet

När jag satt på bussen på väg hem så ringde Pontus och sa att han väntade på att jag skulle komma hem så vi kunde åka och träna. Hans mamma Lotta har precis köpt gymkort på samma ställe som vi har så hon följde också med.

Så för att ta mig till Iksu var jag tvungen att cykla från stan hem, packa ner träningskläder, cykla till Lotta och tog bilen därifrån. Pontus ringde två gånger och stressade ihjäl mig så när jag kom till Lotta var jag helt slut! :P

Det var skönt att träna! Körde stenhårt i gymmet så jag känner hur träningsverken tränger sig på i musklerna...

Nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att maten blir klar, har inte ätit något sedan klockan 13.00 idag så jag är rätt hungrig kan jag säga. Det blir köttfärssås och spagetti. MUMS!


Nu ska jag hem!

Nu har jag suttit kvar en halvtimme extra för bussen går inte förrän 19.00... Men nu ska jag äntligen gå från jobbet!

Jag hade tänkt mig en mysig kväll hemma idag med ett glas vin och nåt gott kött till middag men det verkar som om den drömmen inte kommer gå i uppfyllelse :(
Var verkligen sugen på det idag men förhoppningsvis så kanske jag är sugen på det någon annan dag också då det blir av.



Nä nu ska jag gå,
pusspuss


Ojoj!

Det var galet längesedan jag gjorde ett inlägg nu. Jag vet inte riktigt vad som hände, jag har som inte varit sugen på att sitta och skriva helt enkelt men nu är jag här igen!

Idag sitter jag på jobbet. Jag började klockan 9.00 och slutar 18.00, drygaste passet av alla :P Men man ska vara glad att man har ett jobb över huvud taget. Vi får väl se hur bra det kommer gå nu när Moderaterna fortsätter styra... har mina tvivel!

Jag tog en fin bild med min nya mobil på vägen till jobbet



Det är riktigt kyligt ute nu så jag tog både halsduk och vantar på mig idag!
Vintern är på väg nu..

Ups and Downs!

Jag vet att det här blev ett långt inlägg men jag hoppas ni orkar läsa! Iaf den sista delen där jag ber om hjälp! :D

Den här dagen har verkligen varit som en pms-kurva! Jag är ju med i Bioklubben så då och då så får man gå på förhandsvisningar av biofilmer. Man hämtar då ut en biobiljett och efter ungefär en vecka så går filmen. Idag var dagen då man kunde hämta ut biljetter och det är rätt så attraktivt så man måste vara i tid. Därför kollade jag igår öppettiderna för idag och då var det nån specialare så dom hade öppet redan klockan 9.00 på morgonen. Perfekt tänkte jag, då kanske jag har tur och är bland dom första att få biljetten.



Det var bara det att när jag kom dit så gick det inte att hämta ut dom! Det gick tydligen bara på ordinarie öppettider så det var ju bara att åka hem igen...



Jag och Pontus har pratat ett tag om att jag ska skaffa en HTC Wildfire och när jag kom hem efter missödet med biobiljetterna så tyckte han att vi skulle göra mig lite glad genom att slå till och köpa mobilen. Vi åkte därför ner på stan igen och gick in på telia för att kika på mobilen. Jag måste berätta också att det ösregnade vid det här tillfället så det var inte så roligt att köra moped då! Jag fick pilla lite med mobilen och efter ungefär 45 minuter var köpet klart! Då hade jag fått kika, fått information om abonnemang osv.. Så nu är jag ägare av en splitterny HTC Wildfire =D




När vi hade varit på stan ett tag så skulle Pontus hem till sin mamma för att hämta papper till försäkringskassan så vi svängde förbi henne och bjöds på lite varm choklad och mackor. Jag hade då tagit fram mobilen och var helt inne i den :P haha

När vi sedan skulle hem hoppade vi på mopeden och började köra. Jag kände efter en stund att det var något konstigt som hände men jag tänkte som inte så mycket på det.

Nu när jag har varit och hämtat biobiljetterna så kände jag att moppen gick väldigt konstigt så när jag kom fram till stan kollade jag och såg att det var punktering på bakhjulet :O Så himla irriterande! Jag vet inte ens hur man gör med sånt så om det är någon av er som vet så får ni supergärna berätta det!

NU ska jag tröstäta lite och se på Greys! :P


Zumbaaa

Hejehej!

Var ett tag sedan jag bloggade nu men jag har inte riktigt hunnit med det! Igår kväll jobbade jag på Schlagerbaren igen och det var lika mycket folk den här gången. Jag kom dock hem lite tidigare än jag hade väntat mig så det var skönt. Det var bara det att jag var uppe ett tag till och läste på massa olika forum. Det kan vara riktigt roligt att läsa olika forum :P jag kom inte i säng förrän klockan var 5 så jag sov rätt länge idag, vaknade en snabbis vid 14-tiden men somnade igen ganska fort så jag klev inte upp förrän klockan var runt halv 6 på kvällen :S rätt sjukt vad man vänder på dygnet när man jobbar natt.

Jag hade bokat in mig på ett träningspass på kvällen vid 19.00 som jag åkte iväg på och det var ett Zumba-pass! Det var riktigt skojj, det var första gången som dom hade det på Iksu spa så det var mycket folk där.

För er som inte har hört talas om zumba så är det en gruppträning där man dansar till olika latinska musikstilar. Mycket höftrörelser!

Här är en video på hur det kan se ut:




Bussjävel...

Nu har jag äntligen kommit till jobbet och varit här en stund! Värsta bussresan någonsin, jag var ute i god tid och allt och klev på buss nummer 20 som ska stanna i Bygdeå. När jag närmade mig Bygdeå tryckte jag på stoppknappen och bussen åkte bara förbi! Jag fick panik och gick fram till föraren och frågade vad han höll på med. Då sa han att det var en direktbuss till Skellefteå och att jag inte skulle kunna hoppa av förrän i Bureå.

Jag ringde Peder (min chef) och berättade vad som hade hänt och frågade vad jag skulle göra. Han sa åt mig att försöka övertala honom att stanna men busschauffören var ju så galet grinig så han ville inte stanna av på en p-ficka och släppa av mig! Då frågade Peder efter hans namn och ringde till Veolia som bussbolaget heter. Han pratade med en ansvarig där som sedan ringde upp chauffören och han släppte av mig! Äntligen...

Dock så hade jag hunnit en bra bit innan dess så Peder tog bilen och hämtade mig. Det var riktigt snällt av honom!


Jag åkte från Umeå, skulle hoppa av i Bygdeå men hoppade av efter Lövånger nånstans!


Djuprengörande ansiktsbehandlning avklarad!

Kom för ett tag sedan hem från det mest underbaraste jag varit med om! Jag var ju "oskuld" inom spavärlden innan detta och efter jag varit med om det här skulle jag kunna göra det varje vecka i oändlighet!

Trots allt noppande och nypande så var det så skönt att bli omhändertagen. Jag fick ju till och med både ögonfransar och ögonbrynen färgade.

När behandlingen var klar så la hon på en dagcreme och sedan en puderfoundation från Id. Jag känner mig som ny!


Se så fint det blev! Verkligen stor skillnad på ögonfransarna!

Shit vilken natt!

Galet drygt, igår kväll satt jag och Pontus i sängen och hörde att det var fest i lägenheten på andra sidan väggen. Vi tänkte att det var okej eftersom klockan var runt 11 då. Tiden gick och festandet fortsatte. Det blev bara värre och värre också så när klockan var 12 så gick lustigt nog både Pontus och grannen under oss ut på balkongen och skrek åt dom att dom skulle vara tystare.

Vi väntade ett tag till och skulle försöka somna men det gick inte, då gick lustigt nog både jag och grannen under oss ut igen! Skrek åt dom att hålla tyst.

När det inte blev någon förbättring så blev jag less och ringde polisen! Dom kom efter en stund och frågade vad som hade hänt och sedan gick dom in i deras lägenhet. Vi försökte höra vad som sades men det gick inte så bra :P När Polisen hade gått därifrån så blev det äntligen tystare!

Tänk att det ska behövas två Poliser för att vuxna människor ska kunna ge andra respekt! Det är helt otroligt...


God dag!

Åhh den här dagen har bara varit toppen! Jag vaknade och bara en stund senare fick jag ett samtal av Alex som frågade om vi skulle åka till Myrorna och kika om det fanns nåt roligt. Så jag gjorde mig iordning och hon kom och hämtade mig.

När jag kom hem igen så myste jag lite med Pontus och sen bestämde vi oss för att göra en liten utflykt. Det var ju superfint väder så vi åkte på Ica och handlade lite godsaker och sedan åkte vi till ett jättemysigt ställe vid älven. Det var nog det mest romantiska vi har gjort på länge! Det var som så perfekt med vädret och humöret och allt bara!! =D









Jag ser verkligen fram emot morgondagen, då blir det spaaa =D

Hemma

Intressant dag faktiskt. Jag åkte ner på stan för att övningsköra och det gick super. Inga problem alls och nu har jag bara motorväg, riskutbildning, halkbana och sammanfattning kvar! Det är helt sjukt att jag snart är klar med det!

När jag hade kört klart så hade jag tänkt att jag skulle få skjuts hem av Pontus men då visade det sig att han var ute i Stöcksjö och myste i solen så då gick jag runt på stan en stund istället och passade då på att köpa en ny tröja till honom. Det var en gång som jag skulle tvätta och råkade förstöra en av hans Adidaströjor så jag tänkte att jag skulle ge honom nånting för det. Då hittade jag en riktigt snygg tröja på The Store som jag köpte till honom. Han blev jätteglad när fick den så det var ju bra!


Så ser den ut.

Men det värsta av allt var att när jag kom hem från jobbet nu på kvällen så skulle han hämta mig. Jag ringde en stund innan jag var framme så jag inte skulle behöva vänta så länge och när jag kom fram så var han inte där. Jag satte mig ner och väntade och när det hade gått 10 minuter så ringde jag och kollade vart han var, då hade han glömt bort mig :O Hur kan man glömma bort en sån grej liksom!

Han bad om ursäkt när han kom så det var ju bra, annars hade jag nog fortfarande varit sur på honom :P

Nu ska jag se på ett avsnitt av Greys Anatomy igen, spännande spännande =D


Övningskörning idag!

Idag ska jag övningsköra igen. Det var ett tag sedan nu eftersom jag missade den förra pga jobb... Men idag alltså klockan 13.20 bär det iväg! Då blir det landsvägskörning. Önska mig lycka till! =D

Salt

Jag såg precis en riktigt bra film med lite konstigt slut. Filmen heter alltså Salt och den handlar om Evelyn Salt som jobbar för CIA och ska precis gå hem till sin pojkvän eftersom det är deras årsdag då hon får veta att det är en rysk spion som har information om att ett mord kommer utföras på den ryska presidenten som är på besök i New York. Medan de sitter och lyssnar på vad mannen har att säga så säger han att den som ska mörda den ryska presidenten är en person vid namn Evelyn Salt som då också skulle vara en rysk spion.

För att få reda på vad som mer händer kan ni se på denna trailer :P



Filmen var iaf väldigt sevärd och jag kan absolut rekommendera er att se den!

spaaa

När jag fyllde 18 förra året så fick jag ett presentkort på Iksu spa som jag aldrig har använt och nu har jag äntligen bokat en spabehandling! Det blev en djuprengörande ansiktsbehandling med frans och brynfärgning + plockning. Jag ska dit på torsdag och jag längtar såå mycket. Jag behöver verkligen få slappna av lite!


Måndag

Har precis vaknat av att en telefonförsäljare från The Phone House ringde och frågade om jag var nöjd med mitt telefonabbonemang... Liksom om jag inte skulle vara det så är jag ju inte så handikappad att jag inte kan byta själv...

Jag måste bara berätta om i lördags natt när jag jobbade på Schlagerbaren! Det var riktigt kul och kvällen gick hur fort som helst. Stället var smockat med folk så det gick knappt att ta sig fram, ingen spya att torka upp (yes!) och Shirley Clamp sjöng på scenen. Det kanske inte var kvällens höjdpunkt men värt att nämna ;)

När alla hade gått därifrån och vi skulle diska undan och göra rent så skulle jag fixa klart diskmaskinen och då är det som två stora luckor man måste trycka upp för att komma in i maskinen. När jag hade tagit nätkorgen och skulle ta ut den så åker luckan ner.... Mina händer blev klämda mellan luckan och nätkorgen! Det svällde upp på en gång så jag stoppade ner händerna i en hink isvatten för att kyla ner vilket var rätt skönt.

Det värsta av allt var att när kvällschefen fick reda på det så skrattade han nästan åt det :O Hur fan kan man göra så?? Jag blev ordentligt skadat för att hans arbetsplats inte är tillräckligt säker! Jävla idiot...



Nu ska jag ta och äta något innan jag hungrar ihjäl!


Stan med Alex

Alex kom förbi och plockade upp mig runt 11-tiden idag och så åkte vi ner på stan. Vi gick runt och kikade i butikerna och försökte hitta nån snygg höstjacka och det fanns en riktigt snygg på Lindex men den var rätt dyr... Det är det värsta med jackor, dom kostar så mycket. Efter ett tag så gick vi och åt friterad kyckling och ris på Eurasia. Alexandra bjöd mig så nästa gång blir det min tur. Tack för maten än en gång Alex!

Nu ska jag göra mig klar för kvällen. Först middag hos Pontus pappa den här gången och sen blir det jobb på Schlagerbaren. Dom har säsongspremiär ikväll så förhoppningsvis blir det rätt mycket folk :)

Ha en trevlig kväll allihopa!

POLIIIIS =O

Hjälp. jag är i chock!! Jag och Pontus hade varit hos Pontus mamma Lotta och ätit middag och haft trevligt. 

När vi började närma oss hemmet så såg jag att en bil följde med oss. Jag körde runt huset och tänkte ställa in moppen nere i källaren då det kommer en kille mot oss och frågar "hallå där, är allt okej?". Sen tog han fram Polisbrickan och visade för oss. Då blev jag rädd! Jag får typ panik av Poliser :P

Det visade sig efter många nervösa sekunder att han tyckte att det såg ut att gå fort när jag körde så allt han gjorde var att kolla legetimation, kolla upp moppen och göra blåstest på mig. Haha nu skrattar jag åt det men jag höll på att dö där nere!! Det var bara en sak som var pinsam och det var att moppen inte var påställd :P hahaha

Jag kan säga att adrenalinet pumpar fortfarande :P



Hihi tänk om det hade kommit en polis klädd så här som mot den oskyldiga katten, jag hade ju svimmat!

På jobbet... igen.

Igår var jag så sjukt trött! När jag hade kommit in till stan så ringde Pontus och bad mig svänga in på Subway och köpa mackor till oss och eftersom jag är så gullig så gjorde jag såklart det :D När jag var där var det rätt mycket folk så det tog lite tid innan det blev klart.

Jag blev riktigt irriterad på gubben i kassan, jag är inte rasist eller något men han var invandrare och kunde väl inte superbra svenska. Jag var trött och riktigt hungrig vilket inte är den bästa kombinationen och när jag kom fram till gubben i kassan så stressade han mig som faan! Det var som att det bara finns en sorts människa som beställer samma sak varje gång... Han slog i princip bara in en meny i kassan och lät mig betala för den och det var ju verkligen inte det jag ville.

Jag var riktigt less men ville inte se ut som en surkärring när det var så mycket folk så jag gick ut därifrån med två muggar och en påse med mina mackor som jag skulle ta med på cykeln... gissa hur det gick!

Ibland önskar man att utlänningar kunde lära sig ordentligt innan de blir ägare för ett svenskt frenchiseföretag...


chicken teriyaki :D mums!

Onsdag

Sitter på jobbet och är trött! Jag sov inte så jättemycket inatt så jag är inte direkt helt pigg...

Jag skulle övningsköra idag egentligen men då blev det så att jag var tvungen att jobba istället. Det fick jag veta igår kväll och då var det för sent att avboka körlektionen så när jag ringde in idag så sa hon att det var för sent och att om ingen annan tog min tid så måste jag ändå betala för det. Det känns ju jävligt drygt men vad gör man liksom... :/

Annars är det inte så mycket som pågår, Alex fyllde 19 år igår så jag var förbi henne och grattade henne lite. Det fick mig att tänka på att min födelsedag är inte så långt bort nu! Dock så är det inte så speciellt att fylla år längre och jag vet inte hur min fördelsedag kommer bli nu när omständigheterna är som de är... Vi ser väl!

Hihi jag hittade en riktigt läcker blogg. Hon gör tårtor i alla möjliga former och modeller, här är en med svampbob =D


Klicka här för att komma till hennes blogg.


RSS 2.0