Kört bil!

Nu har jag varit ute och övningskört med mamma igen! Det gick bra som vanligt och det ska blir riktigt kul att få höra vad min körskolelärare säger. Hur han kommer lägga upp min körtid osv ;) Första lektionen är på måndag och jag läängtar!!

Nu är jag så hungrig så magen skriker så jag ska gå och göra något att äta. Sen måste jag gå ut med hundarna... suck.

Ny beställning =D

Jag beställde just massa saker från campadre. Om ni inte redan är medlem där borde ni bli det! Det är en hemsida där de har olika kampanjer hela tiden med olika märkessaker. Det är allt från jägarsaker till kläder från Dolce & Gabbana som de har utförsäljning av. De kan ha upp till 70% rabatt på saker! Så om ni är intresserade kan ni bli medlem här.

Det jag gjorde en beställning på var dessa saker:


En mascara från Nyx. Har aldrig testat den så det ska bli spännande.


Två ögonskuggor, även dessa från Nyx.


Sist men absolut inte minst! Ett kit med Body Butter Coconut, Body Lotion Royal Platinum Stars, Body Lotion Sunsmile self tan och Feminine wash Light Gardenina från märket Proclé.

Allt det här fick jag för 318kr, helt sinnessjukt billigt :P

Jag längtar verkligen tills jag får detta paket! Dock kommer det inte förrän i slutet på augusti för dom håller på att göra om systemet :/



Vinn lösnaglar

Vinn lösnaglar hos beautyboxen.blogg.se



Någon som behöver en dusch?...

... Då är det bara att gå utanför dörren här i Bygdeå! Det öööser ner vatten. Det liksom donar i hela huset för det regnar så mycket!


Det är svårt att fånga regn på bild men här är ett försök iaf :P Och det här är lite jämfört med vad det var för någon sekund sedan!

2timmar kvar

Nu är det mindre än 2 timmar kvar till jag slutar! Skööönt =D

När jag tänker efter så har jag så mycket att se fram emot!
  • Sluta för dagen
  • Riktigt umgås med Pontus i helgen
  • Första körlektionen på måndag
  • För en senare tid; Åka utomlands!

Det kanske inte ser så mycket ut men det är verkligen saker som gör mig taggad på livet! Dessutom så skiner solen här utanför och värmen gör mig så lycklig =D



Cheers!

Blää

Vilken tråkig dag, regnet öste ner när jag klev upp i morse så Alex kom förbi och hämtade upp mig.

På tal om ingenting så missade jag min 20 minuters rast.... Hur lyckas man? roligt är ju inte det här jobbet :P

Jag la ut ett par jeans igår kväll som jag skulle beställa och jag försökte göra det igår men då gick det inte av nån konstig anledning. Så då tänkte jag göra det nu istället men då var dom borta! Eller iaf storleken jag skulle ha..
Men nu så har jag tittat runt lite mer och hittade en riktigt snygg tröja som jag beställt. Hur den ser ut får ni se när jag får den :D

Kväll

Nu har jag varit ute och kört bil med mamma. Det gick verkligen jättebra och jag tror att det kommer gå jättesmidigt på körskolan! Jag längtar verkligen!!



Jag har precis stoppat in en tvätt i maskinen som jag hade tänkt att pontus skulle få hänga upp sen. Jag måste gå och sova. Det är väl inte bara jag som ska göra sånt? :p



En bild på mig från förra veckan när det var superväder!


God natt på er!

Snart slut på jobbet

Nu slutar jag snart, det är mindre än en timme kvar nu!

Nästan hela dagen har jag suttit och tittat på nellys rea, de har så sjukt mycket snyggt men antingen finns inte rätt storlek eller så sitter väl kläderna jättekonstigt på kroppen. Det brukar ofta vara så för mig :P

Jag hittade dock ett par snygga jeans


Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Jag hittade också ett par riktigt snygga skor som inte var på rea


Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

God morgon

Usch vad dåligt jag har sovit inatt.. Jag har vaknat flera gånger och trott att jag försovit mig :S Fördelen med det är ju att jag inte försover mig men det är ju jobbigt att inte kunna sova ordentligt. Hoppas jag kan sova bättre kommande natt. Det känns så långt bort!

Jag fick just besked på att jag och mamma ska övningsköra efter jag slutar! Jag längtar verkligen tills jag har tagit körkortet. Tänk vilken frihet! Påmåndag börjar det på riktigt, då har jag min första lektion på körskolan. Jag ska köra på Forsbergs Trafikskola här i Umeå. Jag har hört mycket bra om dom så det ska nog bli bra =D



Forsbergs är väldigt miljömedvetna också så det är ju bra!
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.

Sova!

Jag är helt slut efter dagen! Jag åkte med Alexandra hem från jobbet och cyklade från stan till dit jag bor nu. Det tog nästan precis 15 minuter! När jag kom hem så bad Pontus mig att köpa det nya Starcraft 2 spelet som kom ut så jag tänkte att jag kunde vara gullig och ge honom det.



På vägen till Media Markt gick vi in på Ica och köpte en korv för jag hade bara ätit en liten paj på dagen. När vi hade varit där och köpt spelet som gjorde mitt bankkonto 400 kr fattigare åkte vi till Ica igen och handlade lite saker så man har något att äta.

När jag kom hem gick jag ut med alla tre hundar medan Pontus gjorde mat. Så när jag kom in hade han gjort i ordning en mumsig middag :D Och nu sitter jag och tittar på So you think you can dance. Det är verkligen sjukt vad duktiga dom är! Vissa ryser när de hör en bra låt, jag ryser när jag ser dansarna på det programmet! Det går liksom inte att förstå =S



Det ser så enkelt ut när de gör det!

Nu ska jag sova! Natti natti!

Samarin!!

Buhuhu...jag är sur i magen! Så drygt...man känner hur man bara vill gå å lägga sig och dö!!
haha nä så allvarligt kanske det inte är men det är inte kul!

Utlandsväder!

Jag fick nästan en chock när jag klev ur bussen här i Bygdeå. När jag åkte hemifrån så var det nästan regn ute och grått på himlen så jag tog på mig mina mjukisbyxor och till och med jacka! Det var som kyligt hela vägen till bussen men när jag klev ut ur bussen så var det som att gå ut ur planet på flygplatsen i Bangkok! Det var så otroligt varmt och fuktigt!

Det är ju härligt att det är varmt men när det är fuktigt blir det mest jobbigt!


Bildkälla

Godnatt

Jag tänkte äntligen sova nu! Jag har en förmåga att vara uppe för länge även fast jag planerat på att gå å lägga mig tidigt... Det är något jag måste jobba på!

God natt på er alla!


Bläää

Usch jag mår nästan dåligt :S Är uppe i kopp 5 nu och tror min kropp börjar säga stopp! Jag är inte van att dricka riktigt så mycket kaffe så jag tror jag får ta det lite lugnt nu :P

Jag får väl somna i värsta fall XD

Här har ni en rätt skön låt ni kan lyssna på om ni nu vill!


Nr 3

Har nyss avklarat 1/3 raster och är inne på min tredje kopp kaffe :D Håller fortfarande humöret uppe, livet är fantastiskt!

Trööött!

Shit jag har inte sovit mycket inatt. Pontus föräldrar ska resa bort i två veckor nu så vi ska bo i deras hus och ta hand om djur och allt sånt så igår "flyttade vi in" i huset och fixade massa saker. Jag kom inte i säng förrän klockan var typ halv 2 men kunde inte sova förrän typ 3 :S Jag skulle ju jobba idag och var tvungen att gå upp klockan 5 så jag hann sova ungefär 2 timmar! :D

Jag har druckit en kopp kaffe än så länge och jag kan lova att det kommer slinka ner fler!


Hittade den här bilden på google. Jag blir både sugen på en god latte och att jobba som barista igen.. =(

Btw, sorry för dålig uppdatering :/

Soligt!

Just nu ligger jag ute i solen och jobbar på min solbränna som jag inte har gjort en enda gång den här sommaren! Det har bara varit jobb, jobb och jobb. Jag har som inte fått njuta av solen något men nu när jag är ledig i några dagar ska det bli ändring på det. Nu ska jag få lite färg på kroppen!


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Har ätit en riktigt god middag (om man nu kan kalla det middag när det är klockan 12 på natten :P) och ska nu bulla ner mig i soffan och titta på fler avsnitt av Greys Anatomy. Det är så himla spännande nu =D

Sen blir det att gå å lägga mig. Jag är ledig imorrn så jag kan göra vaad jag vill! Det kanske blir att äta middag tillsammans med Kristoffer (brorsan) och släktingarna från London, Solveig och Peter. Det skulle vara trevligt.

Ensam

Nu sitter jag ensam igen! Jag har egentligen slutat men bussen går inte förrän 22.45 så jag får sitta kvar här ett tag till... Det är ju så typiskt också att det inte är någon annan som bor i stan som jag kunde åka med.

ÅHH vad jag är less. Jag vill inte vara här alldeles ensam. Jag får typ panik!

Tävling

En blogg som jag brukar följa har nu en tävling där man kan vinna skitsnygga ringar! Kolla in den :)


Tick......tack

Tiden går riiiktigt segt nu... Jag började ju jobba klockan fem och har nu suttit i en och en halv timme med det känns som 10 timmar! Har kollat runt på bloggar men jag är less nu. Jag vill bara hem till min älskling och mysa! Tänk, jag kommer inte komma hem förrän nästan 12 inatt för jag jobbar i den här hålan.... Orkar inte.

Jag längtar tills jag får min lön, då ska jag hitta på något riktigt mysigt med Pontus! Jag vet vad jag ska göra men det säger jag inte än :)




11 år och fashionista...

Jag läste nyss om en liten tjej på 11 år som är lika modemedveten som en 25-åring. Jag tycker det är lite hemskt att det ska behöva börja så tidigt. Hennes mamma äger en klädbutik i Stockholm och jag tror att barnet pressas väldigt mycket av sin mamma. Mamman vill säkert att hennes dotter ska bli precis som henne och därför ger hon massor med modeprylar till henne och ser till att hon använder dem.

Det var som jag såg i ett tv-program en gång. Det var en tjej i 15-års åldern som hade en mamma som ville att hon skulle vara smal, känd och helt perfekt. Barnet fick sån press på sig så hon gjorde en resa till Mexiko och gjorde en by-pass operation. Hon fick då problem med kroppen av detta och det ledde till att hon var nära att dö.
Tänk liksom vad mammor kan påverka ens barn... vissa har ju inte nog med hjärnceller för att fatta...




Läs mer här

Uppdatering?

Hmm... Nu har det varit väldigt dålig uppdatering igen.

Idag träffade jag Rebecca och sofia på stan. Jag gick med dom i klass 8 och 9 (känns som en evighet sedan!). Vi träffades klockan 11 på stan och gick mest runt och pratade. Vi satte oss nere vid älven och gungade på bryggan. Pratade om allt mellan himmel och jord. Båda ska bort till hösten, Sofia ska plugga i USA och Rebecca ska jobba i London! Rätt läckert att göra något sådant. Det lockar verkligen men jag tror jag satsar på att börja min resa till att bli läkare.

På tal om det ringde jag studievägledaren på Umeå Universitet och frågade hur jag skulle göra med de ämnen jag inte kunde läsa på gymnasiet. Jag blev inte riktigt klok så jag ska förhoppningsvis träffa henne så vi kan klura ut hur jag ska göra. Det är så himla krångligt med det här nya systemet :S

När klockan var 14.00 skulle de åka vidare så jag gick runt en stund på stan och sen tog jag bussen till jobbet och sen tog jag bussen hem igen efter några timmar :P

När jag kom hem hade min privata bartender gjort i ordning en smaskig mojito som slank ner helt perfekt i den värmen som var utanför!


Uppfriskande och mumsigt!

Jesus och Påven?!

HAHA det ringde nyss en gubbe som jag tyckte lät rätt full. Han sökte efter någon som kunde hjälpa honom få tag på Påven och Jesus?!

Han: Jag vill få tag på Påven och Jesus så dom kan tala om testamentet.
Jag: Då har du nog kommit lite fel tror jag.
Han: Hehe jo men då får jag väl prova någon annan då...
Jag: Ja du får nog göra det!

haha rätt random :P



Ensam

Nu sitter jag här alldeles ensam på kontoret. Alexander som jag jobbar med idag gick hem för att äta och eftersom det bara är jag och han kvar så blev jag ensam nu... Tråkigt =(

Jag ser verkligen fram emot kommande vecka! Jag jobbar bara tisdag och onsdag och sen ska jag bara ha det trevligt! Sola och bada och äta middag med mina engelska släktingar som jag bara träffar typ en gång om året! Det ska verkligen bli härligt. Håller tummarna för bra väder bara... Jag tycker dock synd om Alexandra som måste gå tillbaka till jobbet igen när jag får ledigt =(


Modekungen

Jag har tidigare sett saker som kommer från modekungen.se och tänkt för mig själv "vad är det där för hemsida". Jag har många gånger trott att det var någon lite finare hemsida men jag gick in på den nu och jag blev nästan chockad! Hemsidan var så dåligt gjord och bilderna var riktigt dåliga. Jag hade mycket högre förväntningar på dom.
Sen var det ju en speciell klädstil dom har inriktat sig på om säkert många tycker om men det är inte riktigt min stil.

Jag hittade en riktigt hemsk ring om man ens kan kalla det ring..

Den ser ju bara hemsk ut! Redo för att mörda någon nästan :S

Nä dagens diss är verkligen Modekungen.se

Jawn

Jag är så trött så det är sjukt! Jag kom knappt upp i morse och när jag väl gjorde det var jag som en zombie.. Med armarna hängandes längs kroppen lunkade jag till köket och åt en lätt frukost. Jag drack juice av sorten Ica kocentrerad som man blandar ut med vatten och det kommer jag inte göra igen kan jag säga. Sura uppstötningar så nånting!! Äckligt!

Nu sitter jag på jobbet igen. Ovanligt va? :P trött som bara den och ska försöka vara trevlig mot alla som ringer.. vi får se hur det går!

Lördag kväll?

Är det verkligen lördag idag? Jag hör dunkande musik men jag ligger här i sängen dödstrött och kommer snart somna... Vilken tråkig lördag. Efter jag kom hem från jobbet cyklade jag till Pontus mamma. De hade haft coctailparty med "mongoloids" som Pontus brukar kalla dom. Han blandade alkoholfria drinkar med paraplyn och hawaii-sugrör. Dom tyckte det var jättekul verkade det som. Jag hade väldigt gärna varit där och sett det men tyvärr så jobbade jag såklart. Jag stannade där ett tag och sedan cyklade vi hemåt.


Den här drinken innehöll:
Grapefruitejuice
Citronjuice
Myntasockerlag
Sodavatten

När jag kom hem så gjorde jag i ordning lite mat, inget speciellt, bara makaroner och korv. Sen kollade jag på två avsnitt av Greys Anatomy. Jag har aldrig sett det tidigare så jag tänkte att jag kanske skulle prova på det. Det är faktiskt bra, speciellt eftersom jag planerar på att bli någon sorts läkare... Man får som en annan bild av hur det är.





Nu blir det godnattkram!


Hungrig

Drygaste dagen någonsin, det ringer nästan ingenting så jag sitter här och kollar runt på olika bloggar.

Jag är inte en sån där skvallerkärring och så men jag såg det här och måste bara dela min åsikt med er :P

Kollade just på lolad.blogg.se och hon måste vara en av de mest fejkade personerna jag sett. Kolla bara på hennes bilder. Hon photoshopar dom inte liiite... Plus att hon håller på att skriva massor om vad tjocka människor gör och att hon inte gör det. Jag bara skrattar när jag ser det!

Nu blir det att fortsätta läsa bloggar :P

wrkwrk

Ja nu sitter man här på jobbet igen med headset på huvudet och lite ljuv musik i bakgrunden. Jag vaknade av att Pontus skakade om mitt huvud och var jätteirriterad för jag inte hade stängt av larmet. Jag hade alltså inte vaknat av larmet och tack vare honom så kom jag upp i tid. Thats why I love him! (delvis) :D

När jag kom till busstationen så var det cykelkaos! Jag hatar när folk ställer cyklar där de tycker att det är bekvämt...Nu var det kanske 10-15 cyklar som stod parkerade precis framför ingången till stationen. Sånt gör en bara så less!


Här är ett lite värre kaos vid stationen i Malmö

Källa

God natt

Nu tänkte jag sova, jag ska upp tidigt imorgon för att åka till jobbet. Jag börjar klockan 9.00 men måste gå upp typ halv 6 för att hinna med bussen. Jag kommer vara trött!!

Kvällen har varit lugnt. Inte gjort särskilt mycket alls. Jag kom hem klockan 9 från jobbet och hoppade in i duschen och gjorde mig lite fin om kroppen, rakade benen mm, filade fötterna och så vidare. Så nu känner jag mig riktigt fräsch :) Har även målat naglarna i en neonrosa färg, rätt läckert faktiskt... Dom skiner som bara den ;D Jag fick nagellacket av Pontus en gång när vi var på stan men har inte riktigt vågat använda det tidigare men nu när jag har gjort det kommer jag nog att fortsätta med det! Dom matchar datorn också :D

jaja nu måste jag lägga mig,
Nattinatti


Fy skäms

Jag får nästan lite dåligt samvete över att jag inte har skrivit något på länge. Jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen men den har försvunnit på något sätt.

Det är rätt intressant att se vad som händer med läsarna. Ju mer jag uppdaterar ju fler läsare får jag. Det är lite roligt att det kan vara så.

MEn nu är jag på g igen och ska uppdatera mera =D

Snyft

Min älskade katt åkte precis iväg till ett nytt hem i Sorsele. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är som ett stort hål i mitt hjälta just nu.. En familjemedlem har åkt iväg för att aldrig komma tillbaka. Jag är bara ledsen just nu =(


Finaste katten någonsin!

Hmm

Jag var ute på en lååång kvällspromenad och när jag var borta vid Ica kvantum och skulle vända tillbaka tyckte jag att jag hörde musik från någonstans. Först trodde jag att det var någon som hade en liten studio eller något i ett hus i närheten men när jag gick längre och längre hördes det bättre och bättre. Vid ett hus på vägen var det ett äldre par som var ute på gården så jag frågade dom om de visste vad det var som lät och dom sa att det var något nere på stan.

Det innebär att de hade så hög volym så det hördes typ en halv mil bort!! Sjukt :P

I väntan på bussen

När jag satt vid busshållplatsen och väntade så tog jag fram kameran och tog lite kort. jag var tvungen att vänta i en halvtimme så jag hade lite tid över kan man säga.



Efter en stund rullade det in en riktigt läcker lastbil. Dom flesta brukar ju ha nån liten målning på hytten men den här hade en stor målning av figurerna i Pirates of the Caribbean över hela lastbilen.








Coolt huh =D

SOOOL

Var det någon som gjorde soldansen :D Var ut nu på rasten och det var skönt ute igen! Härligt härligt... Hoppas det blir fint imorgon också för då är jag leeedig!!


Titta så soligt och fint!


Solen

Vart tog den vägen! Det var ju superfint nyss och nu är det nästan så det ska börja regna... Nu tycker jag vi gör soldansen eller något så att den kommer fram igen. Även fast jag sitter inne på ett kontor så är det skönt om det är fint ute. Då kan man i alla fall sola på rasterna!

Nu så här i sommartider kan det ju hända att man måste utrusta sig mot vattenfall så jag har plockat fram några söta saker man kan ta på sig.


Dom här supersnygga stövlarna passar perfekt när man ska plaska i vattnet!


Till stövlarna måste man ha det här paraplyet, riktigt sött!


Om man vill pimpa sina stövlar lite så kan man köra på en sån här stövelsocka. Om man har en tråkig svart stövel och vill göra den snyggare så kan man använda sig av denna. Den går hela vägen in i skon så det blir riktigt mysigt av den.

Källa

Natti

Nu är det läggdags! Sov gott allihopa!

Puss o gnus

Läsare

Efter 16 dagars bloggande är jag uppe i snitt 21 läsare per dag. Det är kul att se statistiken öka, det betyder ju att jag gör något som är bra, hoppas jag :) och jag älskar kommentarerna! Det är kul att se hur dom strömmar in lite då och då.

Keep up the good work ;D


Varmt!

Jag var ute på en liten promenad på lunchen och jag höll på att svettas ihjäl av värmen! Som tur var så blåste det rätt mycket så man blev inte så farligt svettig. Men vad skönt att värmen äntligen har kommit!

Det jobbigaste är att man sitter inne på ett kontor hela dagarna och missar de mysiga soltimmarna på stranden. Jag har bara badat en enda gång i sommar! Det är katastrof...



Nelly.com

Jag hade lite tråkigt på jobbet så jag kollade runt lite på Nelly.com och hittade en riktigt snygg top.


VILL HA! =D

Rasmus

Jag måste med tungt hjärta säga att vi måste lämna bort Rasmus. Han är den sötaste katten jag någonsin sett. Han är social och hundvan men behöver få ha tillgång till naturen. Vi bor ju i en liten lägenhet på andra våningen och man ser hur han längtar efter att springa ut och jaga.

Han är kastrerad och är som jag brukar säga, vegetarian. Han äter bara torrfoder och har ett intresse av att gnaga på sallad!

Han behöver en lugn person som har tid att verkligen ta hand om honom eftersom han behöver mycket kärlek.
Om någon är intresserad så är det bara att lämna en kommentar.



Han är verkligen en speciell katt!

Jag tar 100kr för honom och då följer det med en kattlåda också.

Läggdags

Nu ska jag få min skönhetssömn så jag orkar jobba imorgon :)

God natt på er!

En liten randombild på mig :P

Åska

Jag var precis ute en sista promenad med Fabian då jag såg att det åskade och blixtrade ute! Det är rätt mysigt med åska samtidigt som det är rätt läskigt. Det kan göra mycket skada om det är så illa. Det är ganska facinerande att man blir så imponerad av vädrets "makter". Det är alltid eld, vatten, åska och såna där saker som man tycker är läckert men endå är det så farligt. Vissa människor dras ju till faror av en anledning. Jag vet inte om det är adrenalinet som man dras till. Jag kan tycka att det är skönt med en adrenalinkick lite då och då och jag vet att det är många andra som också tycker det =) Ibland kan det dock gå lite för långt...


Titta bara på den här bilden, så läckert!

Gatubråk

På bloggen kommer det ibland upp en reklam där det står "klickar du här får du spö". Om ni inte redan har tittat på den så är det en film som handlar om gatubråk och dess konsekvenser. Jag tittade på den nu när jag vaknade och den var rätt bra gjord. Man fick verkligen se vad som kunde hända om det gick snett. Usch, det var inte mysigt alltså..

Filmen är en timme så om ni inte har något speciellt att göra så tycker jag ni ska se den.

Klicka här för att se den.

=O

Åh herregud. Jag får nästan dåligt samvete över att jag inte har skrivit något på hela dagen. Jag har inte varit vid någon dator idag så det har som inte gått. Här kommer ett långt inlägg istället.


Jag hade ställt väckarklockan på 10 så jag skulle ha gott om tid för att förbereda mig inför dagen men när larmet ringde så var jag så trött så jag bara stängde av det. Mamma skulle ringa mig innan hon kom och hämtade upp mig så hon ringde klockan halv ett och jag låtsades som att jag var pigg och klar men sa att jag behövde en halvtimme till på mig :P Då skyndade jag mig att göra mig klar och när hon kom fick jag hoppa in i förarstolen och övningsköra till Bygdeå, där bröllopet skulle hålla till. Det gick jättebra och det var verkligen superkul!

Angående bröllopet så var det typ det värsta jag varit med om!!! När vi kom dit var det ingen där som berättade för oss vad vi skulle göra så vi satt där och väntade i typ en halvtimme på att någon skulle komma. Under tiden gick vi runt och kollade hur allt såg ut och jag trodde det var ett skämt när det stod små glas som man hade på dagis på borden... Jag trodde inte mina ögon. Skulle det inte vara vinglas eller något annat fint? Vad som helst hade varit bättre än det där...

Sen när vi kollade i kylen på vad som skulle serveras så var det nå konstiga fat med verkligen jättekonstig mat på och det var inte mycket mat kan jag säga. Då började man fundera på vad det här var för nånting. Sen till slut så kom brudens mamma och berättade lite lätt vad vi skulle göra och vi fick då veta att det skulle vara alkoholfritt!?!? Jag är inte den som super ner mig varje helg bara för att dricka liksom, men jag tycker ändå i minsta lag att man kan servera ett glas vin på ett bröllop..

Sedan blev vi ensamma ett tag igen och senare kom brudgummens släkt och vänner dit och började styra och ställa inne i köket. Vi hade fått veta att det skulle vara en riktig kock där som skulle tillaga maten men det var ju bara dom som var där! HAHA det var helt sjukt. Jag och Alex stod typ bara och gapade i köket när dom höll på där.

Hela kvällen var egentligen helt absurd och man ville helst bara gå därifrån men har man lovat att vara där så har man lovat :/

Det värsta var endå att vi var där i ungefär 9 timmar och fick 500kr var! Bra timlön där? hmm

Sen hade jag ju som vanligt tänkt ta lite kort och det skulle jag verkligen velat göra på den där cirkusen men som vanligt hade jag otur och batterierna i kameran var slut... Jag tror att det är nåt fel på batteriet för den har inte varit sådär tidigare :(

Jag längtar verkligen efter att åka wakeboard.. hoppas jag får göra det något i sommar.


Förra året i Mullsjö.

Lindsey Lohan

En kille som jag började snacka med för inte så länge sedam, Jonathan, berättade om en artikel om Lindsey Lohan. Hon har ju nu åkt i fängelse och planerar på att tjäna pengar medan hon sitter inne. Hennes plan är alltså att hon ska ta betalt för en intervju med henne när hon kommer ut ur fängelset om 90 dagar. Hon begär minst 1.000.000 dollar för att för första intervjun med henne.

Jag anser faktiskt att det är riktigt smart av henne! Det är vääldigt egoistiskt och ser ut som ett desperat sätt att få pengar. Men det är ju en bra idé, journalister betalar ju vad som helst i princip för att få ta del av kändisars liv...



Pajamaja

Hmm.. har jag nån högre makt som försöker driva med mig eller nåt? haha jag skulle bre smör på mackan som jag skulle äta till min mumsiga soppa till middag. Då helt plötsligt bröts den av på mitten! Precis som med glasögonen för några dagar sedan! Det här börjar kännas oroande eftersom jag ska servera mat imorgon.. Vi får se hur det går ;)




Det blev ost och broccoli soppa =)

Svettigt

PUH!!....
Nu har jag kommit hem, dagen var rätt långtråkig förutom samtalet med rapiddamen. Jag fick stanna en timme extra för jag skulle åka med Mikael (Alex pojkvän+numera jobbarkompis) tillbaka till stan. Jag behövde ju fortfarande den där västen till imorgon så jag hoppade av på Ersboda som ligger efter vägen och gick in på H&M, Kappahl och Coop Forum i min desperaion att hitta något att ha på mig. Hittade inte en enda som passade syftet!

Då tog jag bussen ner på stan och gick förbi min bästa bror Kristoffer och frågade om han hade en och som den ängeln han är hade han en som jag fick låna! Typ precis en sån jag tänkte mig också! Sen cyklade jag hem till min älskling Pontus.

Ungefär så här ser den ut

Damen med farten

Haha jag talade för en stund sedan med en dam som pratade i ultrarapid! I vanliga fall brukar man ha samtal på ungefär 30sek-1minut och hon satt och pratade i 10 minuter i sträck. Jag fick inte en syl i vädret och satt bara och lyssnade. Dock så var det en rätt intressant historia! Såna samtal gillas =D

Missade skjutsen

Alex ringde imorse och undrade vart jag var. Eftersom jag vaknade av samtalet så visste jag inte vad klockan var. Jag bokstavligt talat hoppade upp ur sängen när jag såg hur mycket den var! Jag skulle cykla iväg till henne klockan 7.00 och då var klockan 7.20...Hon var tvungen att åka på en gång så jag startade datorn väldigt snabbt och kollade när bussen gick. Den skulle åka klockan 8.00 så jag plockade ner sminket i väskan och trampade ner mot busstationen.

Jag hatar att vakna på det sättet. Jag får alltid så dåligt samvete och jag får typ panik.. men det måste dock sett rätt kul ut när jag studsade upp ur sängen :P

Shopping

När jag äntligen var hemma från jobbet så blev jag så sugen så jag inte kunde stå emot att cykla ner på stan för lite shopping! Jag köpte den där vita skjortan som jag la ut tidigare. Eller jag tror att det var den i alla fall. Den var riktigt skön på och satt bra så den tog jag med mig hem. Sen köpte jag även jackan nedan men i en svart istället. Funderade på en röd också men svart kan man ha till mer.



Nu är det bara en väst som saknas till brröllopet. Jag letade på massor av butiker men jag hittade inte en enda! H&M hade redan stängt så jag tänkte gå dit imorgon om jag hinner.


=(

Fick just reda på att jag inte vann =( det är ju så typiskt...

Hej dagboken

Sitter på jobbet som vanligt. Är trött som vanligt och har nyss haft lunch! Det blev en lättare variant med fil, flingor, banan och lite hallonsylt. Det var lättare att äta än riktig mat. Det kanske inte är meningen att jag ska äta riktigt mat till lunch. Det bara förstör min mage :P




Jag var med i en tävling som Nelly hade på facebook där man skulle välja en reavara ur deras sortiment och skriva en förklaring till varför det var ens favorit. Jag valde klänningen här nere, jag tyckte den var så himla söt och jag hoppas verkligen att jag vinner för då får jag den helt gratis! Jag skulle bli överlycklig för jag har typ vunnit en "betydelsefull" tävling i hela mitt liv så det skulle vara riktigt skoj att få vinna den här!



Cutiepie dress!

Övningskörning

Jag som trodde att det skulle bli dåligt väder idag! När jag åkte till jobbet imorse var det mulet och kallt ute men när jag hade lunch var det hur fint som helst så jag satt ute och åt maten. Riktigt skönt när det är så varmt. Jag hade med mig lunch vilket var kebab, ris och sallad. Det var jättegott men jag kunde inte äta upp allt för jag började typ må dåligt. Jag vet inte vad det är men jag har känt det ett tag nu, och det är som mest när jag äter också. Får nog ta och kolla upp det.


Gottgott!

När jag satt och åt så ringde helt plötsligt mamma och frågade om jag ville övningsköra när jag hade slutat. Jag har inte kört nåt på jättelänge och med tanke på att jag snart ska börja på körskola så är det ju bra om man kan köra någorlunda bra i alla fall. Därför sa jag såklart ja, så vi körde runt från centrum och upp mot Umedalen, tränade parkering och massa annat kul.

Nu har jag precis ätit en god middag med Pontus, det blev pasta carbonara, och nu är jag så trött så jag funderar på att gå å lägga mig!

Jag kanske stannar uppe ett litet tag till =)

Trött

Shit, jag är riktigt trött idag, höll nästan på att somna i bilen till jobbet :P Endå gick jag och la mig tidigare än vanligt igår. Jag antar att jag är utarbetat!! :O
Haha nä jag vet inte, jag behöver väl bara mycket sömn, thats all :)

Jag är för övrigt sjukt sugen på att gå på stan och shoppa! Jag har varit det hela veckan men jag hinner ju aldrig eftersom dom stänger mellan 18.00 och 19.00 och jag kommer ju in till stan runt 18 så det blir väldigt tight om tid. Men jag kanske tar en snabbisrunda idag. Jag skulle nämligen behöva något till på lördag då jag ska servera på ett bröllop. Det ska bli riktigt kul!

Jag hittade en liten rolig grej på JCs hemsida. Man kan klicka runt bland deras kläder och testa olika outfits. Rätt kul om man som jag inte har tid med att gå dit själv! Testa här och scrolla ner på sidan så hittar du det längst ner.

Hittade även en snygg skjorta på Gina tricot som jag skulle kunna ha på bröllopet. Det är faktiskt riktigt svårt att hitta enkla, vanliga skjortor.


Bushen

Jag tänkte på en sak idag när jag var ute och gick. Jag bodde ju i en liten by när jag var mindre och mamma och pappa bor fortfarande kvar där. När man har växt upp på "landet" och den lugna miljön som är där så kommer man nog alltid sakna det ibland.
När jag gick där i solen på den lilla gatan utanför jobbet så saknade jag lugnet. Tänk va skönt att kunna gå ut på sin egen gröna gräsmatta utan att någon ser en! Kunna ligga topless och sola utan att någon ser en! Inte behöva bry sig helt enkelt.
Visst det är riktigt skönt att bo inne i stan när man har nära till allt och så men landet är rätt mysigt i alla fall...


Bilder från området där jag jobbar.






Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir för en gångs skulle en tidig kväll vilket känns riktigt skönt!
God natt

Lunch

Jag var ute på en liten promenad på lunchen och gud va härligt det var! Soligt och varmt som bara den. En riktig sån där dag när man vill ligga på stranden så man kan sola och bada. Men tyvärr så måste man sitta inne i ett kontor hela soliga dagen =(

Vi får hoppas att det blir finare till helgen så man kanske får njuta lite då!

Jag tog lite fina bilder men så klart så glömde jag kamerakabeln hemma så jag får lägga in dom sen.

Bränna pengar?!

Jag läste precis världens sjukaste grej! Politikern Gudrun Schyman gjorde en liten "kampanj" för jämställdheten när det gäller löner i morse. Hon hade fått 100.000kr och stod och eldade upp pengarna! Hur dum får man vara?! Där brände dom 100.000 kr bara sådär som kunde ha gått till så mycket annat gott. Tänk på alla problemländer som liksom sitter och svälter för de inte har råd med lite frukt till middag. Då står vi här i Sverige och bara kastar bort pengar som skulle kunna göra ett helt land mätt.

Ibland kan man ju tänka efter!



Läs mer om detta här

Dagen

Oj! Jag har inte hunnit skriva nånting på hela dagen. Det har varit någonting att göra precis hela tiden och jag är rätt trött i huvudet...

Jag åkte ju med Alexandra hem från jobbet och hoppade av hos henne och mikael. Sen cyklade jag hemåt och Pontus mötte mig på vägen, sötaste =) Han har köpt en ny cykel och blev typ överlycklig! Hans förra gick knappt och cykla på även fast den var ny. En riktig kinescykel var det! Men nu har han en ordentlig en som faktiskt var riktigt härlig att cykla! När vi kom hem så insåg vi hur hungriga vi var och bestämde oss då för att gå på Frasses och äta. Jag veet! Tjockmat! Men ibland måste man få njuta lite ;)

När vi hade ätit klart gick vi hem och jag satte mig vid datorn en stund. Sedan skulle Pontus ut och övningsköra med Jens! Det känns så himla skönt för jag ringde till körskolan igår och skrev in mig på en tid för att börja köra! Jag har äntligen tagit tag i det vilket känns otroligt bra!

I alla fall, sen var det som att hela kvällen försvann! Jag vet inte vad som hände.
Jag kan även berätta att jag inte tränade något idag. Min kropp var heelt död! Haha det ser ut som jag är handikappad när jag går! galetgalet! Så då ville jag inte riskera att göra illa mig genom att träna. Jag får göra det antingen imorgon eller på onsdag. Det viktiga är att kroppen får vila upp sig.

Här är några bilder från dagen.



Nycykeln


Haha en glaad Pontus! =P


åsså jag idag :)

Nu ska jag äntligen sova!
God Natt...

Jobb

Just nu sitter jag på jobbet igen. Det är rätt mycket att göra så jag försöker klämma in ett inlägg mellan samtalen. För de som inte vet vad jag gör så sitter jag på ett kontor och svarar på samtal från 900 olika företag. Jag är som en mellan hand kan man säga. Jag frågar vad de vill ha hjälp med, tar ett meddelande och ber någon ringa upp. Det är ett rätt stressigt jobb ibland när det är mycket men det är kul. Jag gillar ju att hjälpa folk, nog för att det kanske inte är det mest optimala jobbet för att hjälpa folk men det är ett litet steg på vägen :P

Promenad

Alexandra var förbi för en stund sedan. Vi gick ut på en promenad runt området och bara snackade. Det är rätt skönt att bara gå och prata ibland utan att göra massa andra saker. Det blir som att man kan slappna av på nåt sätt. Vi bestämde att jag skulle åka med henne till jobbet nu i veckan också vilket är rätt skönt! Då slipper man oroa sig för att missa bussen och komma för sent och allt som har med det att göra.

Så nu blir det att gå och lägga sig så man kommer upp imorgon! Funderar på att köra ett träningspass till när jag kommer hem från jobbet. Det skulle vara rätt skönt!

Jaja sov gott allihopa!

Mode

Har kollat runt lite på vad som finns att köpa och jag har hittat några favoriter!
Här är dom.


Trosor i ett år!

Shit va glad jag skulle bli om jag vann den tävlingen! Då behöver man inte tvätta trosor på ett år! Man har hela tiden nya och fräsha trosor! Underbart!

Tävla du med


Im saad =(

Jag skulle precis ta fram mina solglasögon från väskan. Fråga mig inte varför, det är ju inte ens soligt ute! Men i varje fall så skulle jag göra det och när jag letade rätt på dom i väskan tog jag upp en halva och sedan en halva till! Dom hade gått sönder!! Brutits av på mitten! Förstår inte hur det gått till men jag är riktigt ledsen, jag köpte dom i Paris och det var ju liksom ett minne därifrån. Nu är det förstört...


Nu måste jag leta reda på nå nya vita glasögon!

Träningsvärk?!

Ehhh jaaa! haha jag känner redan av träningsvärken sedan träningen igår! Det brukar i vanliga fall komma efter två dagar men jag kände imorse när jag vaknade hur det gjorde ont när jag rörde mig där i sängen. Men det är härligt! Då vet man att det jag har gjort ger resultat! Det är bara å tjör på ;)


En liten bild på mig =)

Dagen

Jag lovade bilder från imorse så jag tänkte att nu när kameran är laddad så kan jag lägga upp dom.



Utsikten från våran lägenhet. Inte den vackraste men det duger helt klart!


Rasmus och fabian står och spejar tillsammans. Rätt vanligt att de står sådär! Supersött!

Efter träningen åkte jag och Pontus till hans mormor som fyllde år. Dom bjöd på god mat och jordgubbar plus massa annat gott till födelsedagsfika. Det passade ju rätt bra sådär precis efter träning ;)


Födelsedags"barnet" med Pontus söta lillebror Viggo i famnen.


Mumsigt värre!

Träningen

Som jag nämnde tidigare så var jag och tränade idag, det kändes riktigt härligt att få köra slut på musklerna. Ser fram emot träningsvärken =P

Det pågår många diskussioner om hur man ska träna som tjej. Vissa säger att man ska träna uthållighet med lätta vikter och vissa säger att man ska träna explosivt med tunga vikter. Frågar man en expert så säger han att man ska träna explosivt och om man verkligen tänker efter så är det ju rätt.
Tänk så här: Du tränar i 5 veckor med lätta vikter, säg hantlar som väger 3 kg. Detta gör du 15 rep, 3 set. Efter 5 veckors träning kan du möjligtvis lyfta några kilo mer. Annars tränar du explosivt och verkligen anstränger dina muskler ända ut i det sista och börjar med vi säger 8 kilos hantlar. När passet är slut ska du inte orka lyfta armen! Du ska vara helt död alltså, då kan du redan nästa pass öka vikten med ett kilo. Om man fortsätter så i 5 veckor kan jag säga att du kan ta några mer kilon!
Om man sedan ska jämföra vad man klarar av efter de två olika träningsmetoderna så blir det naturligtvis mycket lättare att lyfta en 5 kilos vikt flera gånger om man har tränat explosivt! Sen bränner även större muskler mer kalorier så om man vill bli fit så skulle jag rekommendera att träna explosivt.

Sen beror det ju även på hur man ska använda sig av sina muskler. Om man är maratonlöpare är det såklart bättre att ha långa och smidiga muskler men om man ska använda sig av det i vardagslivet så är det ju bättre att orka mer vikt. Det blir ju lättare att lyfta en soffa om man har större muskler.

Nu kanske många tänker att "men usch det är ju så fult med stora muskler" men saken är den att tjejer har inte tillräckligt mycket testosteron i kroppen för att bli "biff".

Ett tips vid träningen:
En riktigt bra grej att göra om du tränar tillsammans med någon är att träna varannat pass. Det här beror på hur ofta ni tänker träna men vi säger att ni vill ha en dags vila mellan. Då tränar person 1 på måndagen och person 2 är där för att pusha! På tisdagen gör ni tvärtom så person 2 tränar och person 1 pushar. Detta rullar sedan runt så ni tränar varannan dag och pushar varannan dag. Och när ni då pushar ska det vara ordenltigt. Den som tränar ska knappt orka duscha när passet är över.

Som en personlig tränare på gymmet sa, "det ska låta när man tränar, annars är det inte ordentligt gjort!"


Lycka till med träningen nu!


Det här är stället jag tränar på. Riktigt fint!




Lite bilder på lokalerna, de har riktigt mysigt. Det är så lung atmosfär och att kunna sätta sig i den varma bubbelpoolen efter ett tungt pass är bara gudomligt!!


Galet mysig trädgård utanför där man kan sitta och bara ta det lugnt. Det känns nästan som att man är i ett annat land där!

Katy Perrys bröllop

Katy ska ju snart gifta sig med den kända komikern från England, Russel Brand, och jag läste precis att hon ska anlita Lady Gagas designer (Atsuko Kudo) för att göra hennes bröllposklänning. Atsuko är känd för sina latexkläder och han kommer även göra Katys klänning och Russels outfit i latex. Det här kan nog bli hur som helst! Ska bli kul att se slutresultatet.

Här är några utav Atsukos klädesplagg. Den vänstra är typ samma klänning som Beyoncé har i en av Gagas videor.


Det kan bli rätt coolt!

Naww

Jag måste ha den bästa pojkvännen någonsin! När jag vaknade i morse gick jag in på toaletten och öppnade mitt skåp och det har aldrig varit så snyggt i ett badrumsskåp förut! Då hade Pontus vaknat tidigt och inte haft något att göra så han hade städat i mitt skåp. Så himla gulligt!! Jag kan ju även nämna att det var vääldigt stökigt där innan han hade börjat =P

Så här blev i alla fall resultatet


Jag blev mest glad över mittersta hyllan, riktigt snyggt faktiskt!

Solen skiner!

Uppe med tuppen! Eller inte hehe.. jag gick ju inte upp nu precis men det är väl vid den här tiden man börjar komma igång och göra saker. Jag har nyss ätit en god lunch med kebab som jag stoppade i tortillabröd tillsammans med massor av god sallad! Mumsigt värre.

Nu ska jag äntligen åka och träna! Som jag har längtat efter det. Det har ju alltid blivit för sent eller att man inte hunnit med det men nu jäklar! =D

Jag hade tänkt lägga in lite bilder från kameran men den hade inga batterier kvar så först måste jag ladda den, sen kommer det.

I väntan på uppdatering så får ni här en låt som jag blev alldeles kär i första gången jag lyssnade på den. Den är som skön på alla sätt och vis!


Middag

Det var längesedan jag och Pontus gjorde en ordentlig middag. Det blir lätt så när man jobbar konstiga tider. Då blir det mest att man slänger ihop typ pasta och köttbullar eller något sånt tråkigt. Men ikväll gjorde jag en riktigt god middag.

När jag var och handlade visste jag inte riktigt vad jag skulle göra men jag bestämde mig för att grilla. Eftersom jag inte hade tid att lägga köttet i egen marinad köpte jag färdigmarinerat kött, lite sallad och creme fraiche och potatisklyftor.

Efter ungefär en och en halv timmes matlagning fick jag fram detta:



Benfri fläskkotlett
Potatisklyftor
En mögelostsås (galet gott till grillat!)
Sallad

Så satte vi oss och hade en riktig mysmiddag =)

Nu är Mickepicke här och gör oss sällskap!

Iksu

BAHHH... Nu har jag kommit hem från jobbet. Det är verkligen inte min dag idag. Jag antar att det är för att jag är så trött. Det blev ju inte så mycket sömn inatt. I alla fall så skulle jag ta bussen hem och råkade läsa fel i tidtabellen. Bussen gick inte förrän en timme senare än vad jag trodde. Tur att det var soligt ute! Jag gick bara in på Ica och köpte en glass och satte mig i solen och väntade.

Dagens fakta:
Ett tecken på att man är riktigt trött är när man somnar i bussen! Vilket jag gjorde...

Jag hade som tänkt träna när jag kom hem så jag gick in på Iksus hemsida för att kolla hur länge jag kunde vara där. Till min förvåning så stängde dom redan klockan 17.00 idag så det blev inte särskilt mycket träning för min del. Det är ju så typiskt!!


Superväder!!

Musikvideo

Såg en video med Katy Perry igår kväll som jag verkligen fastnade för! Videon är så läcker, man blir nästan sugen på att äta upp allt :P



Kollektion av Britney

Britney Spears har samarbetat med ett amerikanskt företag som heter Candie's sedan tidigare och nu har hon gjort en egen kollektion för företaget. Det är allt från enkla vardagskläder till stiligare festkläder!

Jag såg några elaka kommentarer på en artikel om detta där vissa påstod att det inte var hon som designat kläderna och att hon bara är en "skyltdocka". Jag tror att folk hackar ner på henne bara för att hon har gjort vissa felsteg i livet. Men vadå, vem som helst kan ju bli deprimerad och raka av sig allt hår...

Jag tycker i alla fall att kollektionen hon gjort är riktigt snygg av vad som visas på bilderna!




Dagens

Den här söta klänningen har jag på mig idag. Köpt på MQ.


Till denna de här skorna



Ni får en liten bonusbild också på när Fabian ligger och glassar i morgonsolen!


Haha, det tog ungefär en timme att skriva detta inlägg... Mycket på jobbet idag!

God natt

Nä nu måste jag gå och sova så jag kommer upp i morgon. Jag börjar jobba klockan 8.00 så jag måste upp tidigt tidigt! När jag slutar jobbet ska jag in till stan igen för att åka och träna, ska bli riktigt skönt. Det var ett tag sedan jag var där sist men nu ska jag ta tag i träningen på riktigt så jag blir fit!

Sov så sött!

Sommarklänningar

Åhh jag tittar runt på bubblerooms hemsida just nu och det finns så himla mycket snygga klänningar att ha under sommaren! Jag hittade en som jag gillade extra mycket.


Supersööt!

Dropp

Min resa till jobbet var inte den roligaste! Först skulle jag cykla ner till busstationen och jag hade bara på mig ett par jeansshorts, en topp och en jacka. När jag gick ut så droppade det lite från himlen och jag tänkte att det skulle gå fint. Men när jag hade kommit ungefär 500 meter började det forsa ner vatten från himlen! Efter 500 meter till var jag genomblöt!!

När jag väl kom fram till busstationen helt dränkt i vatten skulle jag hoppa på bussen till bygdeå. Jag har som vana att fråga busshauffören om han svänger in i Bygdeå och som vanligt så gjorde jag det. Han sa då lite oförskämt att det är en direktbuss till Piteå Summer games. Men det jag reagerade på var att det stod nummer 20 på bussen och den ska gå in i bygdeå men han ville inte låta mig åka med (till en början). Jag blev jättestressad för det betydde att jag hade missat ordinarie buss. En dam som stod och skulle vinka av sin dotter såg att jag inte fick åka med och hon var så gullig att hon sa till busshauffören att jag skulle åka med! Så efter hon hade pratat med honom så fick jag åka med till Bygdeå till slut! Jag älskar verkligen snälla personer!!

När jag kom fram så hoppade jag av och det var samma väder som när jag gick ut ifrån lägenheten. Det var nästan en "favorit i repris". För när jag hade gått en stund började det ösa ner regn och jag blev ännu blötare! Den här gången rann det längs hela kroppen...

Inte den roligaste dagen precis :P

Jag skulle tagit ett kort på det om jag hade vågat ta fram kameran men den skulle blivit dränkt! Men jag kan visa en annan fin regnbild :)


God morgon!

Jag vaknade för en stund sedan av att larmet ringde, snoozade ett tag och tog sedan fram datorn för att kolla runt lite på internet.

Jag och pontus skulle verkligen behöva smycka vårat hem lite. Det är alldeles för tråkiga väggar och jag såg en riktigt snygg tavla på tingshop.com som jag skulle kunna sätta upp i köket.  Det skulle bli riktigt snyggt! Jag får se hur vi gör med den saken.

Här är den i alla fall:

Väldigt dålig bild!

Nu är jag jättehungrig så jag måste gå och äta något.


En bild på Ida och jag från studenten.


RSS 2.0