Ojoj

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag, jag har som inte haft lust under den här tiden men nu tänkte jag skriva lite i alla fall.

Dagen har varit riktigt härlig! Jag vaknade dessvärre utan täcke... Potnus den tjuven hade snott det under natten så jag vaknade av att jag frös och försökte dra tillbaka täcket med det var omöjligt! Då orkade jag inte ligga kvar så jag klev upp och åt lite hallonkräm och mjölk. Det är så himla gott!

När klockan var ungefär 13.00 åkte jag och Pontus till blodcentralen uppe på sjukhuset och lämnade Pontus blodprov tills han ska på sitt besök om några veckor. Det var så sött för Pontus ogillar verkligen nålar så jag fick hålla honom i handen medan han satt där i stolen. Så söt han är! :)

När vi var klar där åkte vi ner på stan och köpte var sin Lyxshake på Max. Man får galet ont i magen av dom men det är ju så gott! Vi satt ute i solen ett tag och sedan åkte Pontus hem och jag stannade kvar ett tag och väntade på bussen som skulle ta mig till det efterlängtade jobbet! :D

Under tiden jag väntade gick jag in på Åhlens och köpte en deo åt Pontus som han hade efterfrågat och en jättehärlig scarf åt mig. Bilder kommer senare!

Just det, jag passade på att åka förbi mammas och pappas hus för att hämta min moppe! Har inte velat åka dit när dom är där så nu passade jag på. Det gick bra förutom att jag glömde nycklarna så Alexandra blev gårdagens hjälte! Hon kom ut tillsammans med älsklingen och hjälpte mig komma hem!


Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: Så bra, samma här :P

vad gör du då? :)

2010-08-13 @ 19:50:33
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: Michaila

Sv. Jag har funderat på lite olika:P mest samhällsinriktade, rättskunskap och sånt:D

2010-08-13 @ 22:23:05
URL: http://michaila.blogg.se/
Postat av: angelica

sv haha ja eller hur! såå skönt :)

2010-08-14 @ 00:35:19
URL: http://fleratimmar.blogg.se/
Postat av: Alex

2010-08-15 @ 21:56:48
URL: http://alex.blogg.se/
Postat av: Alex

hehe, var inte direkt jobbigt :p

2010-08-15 @ 21:57:28
URL: http://alex.blogg.se/
Postat av: Michaila - vinn valfritt smycke!

Sv. Antingen i Umeå eller luleå :P men det blir inget som sagt :D

2010-08-18 @ 01:22:59
URL: http://michaila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0