Övningskörning

Jag som trodde att det skulle bli dåligt väder idag! När jag åkte till jobbet imorse var det mulet och kallt ute men när jag hade lunch var det hur fint som helst så jag satt ute och åt maten. Riktigt skönt när det är så varmt. Jag hade med mig lunch vilket var kebab, ris och sallad. Det var jättegott men jag kunde inte äta upp allt för jag började typ må dåligt. Jag vet inte vad det är men jag har känt det ett tag nu, och det är som mest när jag äter också. Får nog ta och kolla upp det.


Gottgott!

När jag satt och åt så ringde helt plötsligt mamma och frågade om jag ville övningsköra när jag hade slutat. Jag har inte kört nåt på jättelänge och med tanke på att jag snart ska börja på körskola så är det ju bra om man kan köra någorlunda bra i alla fall. Därför sa jag såklart ja, så vi körde runt från centrum och upp mot Umedalen, tränade parkering och massa annat kul.

Nu har jag precis ätit en god middag med Pontus, det blev pasta carbonara, och nu är jag så trött så jag funderar på att gå å lägga mig!

Jag kanske stannar uppe ett litet tag till =)

Kommentarer
Postat av: MATILDA

sv : då har du rätt! jag hejar på spanien också :)



/tilda - http://tildaahanson.blogg.se/

2010-07-08 @ 10:33:03
URL: http://tildaahanson.blogg.se/
Postat av: sanna

Fin blogg du har :)

2010-07-08 @ 13:45:10
URL: http://sannaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0