Inspelning

Igår kväll gjorde jag en rätt rolig grej! Jag var hos Mikael och Love och de höll på att spela in en låt. Mikael hade tidigare sagt att de hade tänkt låta mig sjunga en del av låten men att dom hade fixat det på annat sätt. Men lite senare så sa han att jag kunde göra det i alla fall. Så jag gick dit på kvällen och sjöng :P Det var rätt kul men resultatet vet jag inte om det blev så bra :P Jag måste få låten sen så jag kan lyssna på den!

Idag vaknade jag av att Pontus frågade när jag skulle till jobbet. Jag skulle vara på jobbet klockan 10.00 och då var klockan 10.00... Jag fick panik och insåg att jag hade missat i mitt fall sista bussen! Jag ringde direkt till Micke för att se om han kunde skjutsa mig men jag fick inget svar... Jag ringde då till mamma och frågade om hon kunde skjutsa mig och det kunde hon såklart inte eftersom hon hade varit på 40-års fest igår... Men då sa hon att pappa inte hade druckit igår så han kunde köra. Desperat som jag var så sa jag att det var okej. Så till slut kom jag till jobbet iaf!


Frågor och svar

Hihi jag hittade en sån här rolig sak :P

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Oftast
3. Är du uttråkad? Just nu är jag det!
4. Är du ledsen? Ne
5. Är du italienare? Nej 
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? Nja en cooling är jag väl inte men rätt häftig är jag ;)
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja tyvärr...

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag tror inte det faktiskt
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Absolut :)
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Typ :P
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska man kunna veta det om det är hemligt ;)
7. Är du kär? Superkär!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek 
2. Hår eller ögon? Ögon 
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Få bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Det finns inget som slår en romantisk hemmakväll!
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Hmm dag
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin…"

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Har aldrig behövt smita hemifrån!
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja annars är man ju inte mänsklig
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Inte på många många år!
6. Ätit en hel tårta? Njaa
7. Gjort bort dig offentligt? haha händer väl ibland ;)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja verkligen...

skit

Vad åt du sist? Pasta alfredo
Vem pratade du med sist? Pontus
Vem ringde du sist? Kristoffer
Vem messade du sist? Pontus
Vem pussade du sist? Pontus
Vem kramde du sist? Pontus

Lördag morgon...

Riktigt seg är jag idag! Har sovit ungefär 5 timmar inatt och jag är supertrött... Idag ska jag jobba 9-18 på Telecenter och sedan 22-03 på Schlager... sen får jag sova några enstaka timmar igen och sedan upp igen och jobba på Telecenter. Så sjukt less jag börjar bli på såna här helger, man får ju aldrig ta det lugnt!

Btw, det snöade inatt igen så när jag skulle till bussen i morse så var det vitt på marken igen. Jag tror dock inte att det kommer hålla sig kvar särskilt länge. Det regnar ute nu så...

Facebook

Jag kom precis hem från SF. Jag och Alexandra har varit och sett på Social network, den var sjukt bra faktiskt! Det enda tråkiga var att det var lite för mycket advokatsnack.. Men det var riktigt läckert att få se hela processen hur det gick till när han skapade facebook. Allt på grund av en tjej, haha :P Jag tror han tackar den tjejen idag när han är multimiljardär typ!

Jag hittade ingen bra trailer på youtube men om ni går in här så kommer ni till sf:s trailer :)



Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon!
God natt!

shopping done!

Nu har jag varit och handlat! 4 stora kassar blev det så nu är kyl, frys och skafferiet fyllt! När jag var där så hämtade jag ut ett paket som har rest hela vägen från London! Det var födelsedagspresenter från min faster som hade kommit.


Paketet innehöll massa godsaker! En neccesär med body butter, lavendeltvål, fuktgivande kräm, ett läppglans och även en liten minibok. Det var en EFT-bok, det är en metod för att ta bort dåliga känslor. Rätt spännande att lösa den faktiskt!

Nu sitter jag och smaskar på glass från Häagen-Dazs, hur gott som helst! Men jag tror endå inte att den slår Ben & Jerrys :P




Torsdag

Idag kommer det inte hända något speciellt. Jag har plockat bort massa papper som bara har legat och satt in dom i min pärm istället. Det är superbra att ha en pärm med alla viktiga papper. Allt blir så mycket prydligare då!

Om turen faller oss in så kommer vi kunna åka och storhandla. Vi har nämligen nästan tomt i kylskåpet för närvarande så det skulle behövas.


Gött!

Nu har gästerna gått hem och jag har precis plockat undan efter fikat. Det smakade riktigt bra och dom andra tyckte om det så det var ju positivt :D Jag fick en superfin bordslampa av dom som jag ställde på sängbordet. Det blev mycket mysigare än våran tidigare lampa (det var 0 mysfaktor på den).

Här är lampan som jag fick.


Här är söta Viggo och Pontus sitter i bakgrunden.

Redan vid 11 månaders ålder har han greppat musen! :P

Bakdag!

Idag har jag och Pontus haft städdag och bakdag! Pontus har städat nästan hela lägenheten och jag har bakat vaniljbullar och kladdiga och goda chokladmuffins.

Nu ska vi ta en liten promenad med Fabian och sedan ska vi ta bussen till Umedalen. Där ska Pontus till tandläkaren och laga tänderna den lilla stackaren!

Senare ikväll så kommer Lotta, Jens, Moa och Viggo hit och ska gratta mig lite i efterskott och som bonus så är det ju min namnsdag idag så det var lite kul också.







Hungrig!

Äntligen slutar jag!

Jag hade ingen lunch med mig idag så jag är superhungrig! Nu ska jag ta bussen hem till stan och käka något. Sedan blir det lite plugg på körskolan!


Tuff helg igen

Jag var helt död när jag kom hem från jobbet i lördags. Först jobbade jag på TeleC 9-18, tog bussen hem vid 19.00, kom hem runt 20.00, åt lite mat, cyklade iväg till Schlagerklubben, jobbade 22-03.00... När jag kom hem var jag heelt slut! Pontus hade gjort i ordning lite nattmat som jag åt och sen la jag mig i sängen och somnade på några sekunder, sen sov jag bort hela söndagen :O Jag fick nästan en chock när jag såg hur mycket klockan var... Men jag antar att jag behövde den sömnen efter så många timmars arbete!

Igår gick jag och la mig runt 02.00 och skulle upp 05.30. Jag fick alltså sova 3½ timme men jag är förvånansvärt pigg endå! Vi får väl se, det kanske kommer senare :P

22/10 födelsedag!

Igår var min födelsedag och den var alldeles för hektisk! Dagen började bra med fika på säng och jag bara vaknade upp så där superskönt. Sen tog jag en skön dusch och sedan åkte jag och Pontus ner på stan för att köpa min present. Det blev ett par supersnygga skor och ett par röda leggings (jag tänkte visa bild på dem senare). När vi var klar åkte vi hem till hans mamma som grattade mig lite snabbt och Pontus fick sina jeans fixade.

När vi var hemma hos Lotta (alltså Pontus mamma) så blev jag väldigt stressad! Vi skulle käka på stan klockan 18.00 och då var klockan över 16.00... Innan vi var klar hos Lotta så var klockan 17.00!! Då skyndade vi oss hem och gjorde oss i ordning. Det gick ju bra och vi hann i tid och så men det är ju aldrig kul att stressa!

Middagen var super! Det var jag, Pontus, mamma, Krille (brorsan), Alexandra och min barndomskompis Emma. Vi var på O'learys ovh det var verkligen hur gott som helst! jag skulle kunna äta där varenda dag om jag hade råd :P

Efter middagen så åkte vi till Mikael och var där en stund, spelade gitarr och sjöng, riktigt kul! Men mer än så blev det inte denna kväll. Eftersom jag sitter på jobbet nu och har gjort det i en timme så var det inte läge för något storpartaj! :P Men nästa helg tror jag nog att det blir nåt!

Tack för en superkväll!

Tråkig lördag..

Idag tog jag sovmorgon till klockan var 12 ungefär sen ringde jag till min söte bror och bjöd in honom till min födelsedagsmiddag som jag ska ha nästa fredag då jag fyller år. Han brukar ju vara väldigt upptagen på helgerna eftersom han jobbar som barchef på O'learys men han kunde sjävklart ta ledigt då jag fyller år =D

Resten av dagen har jag bara gjort tråkiga saker. Jag har diskat bort massor med disk, vikt tvätt och badat hunden fabian! Han gillar verkligen inte att bli badad så det kan vara rätt eländigt :P

Nu har jag gjort mig i ordning för jobbet på Schlagerklubben så jag ska snart dra mig dit. Det är faktiskt lite tråkigt att man alltid ska plocka bort efter andra som har kul istället för att ha kul själv.. Men det måste ju göras det med!



Ha en trevlig lördagkväll allihopa!

Fredag

Idag har vaknade jag än en gång av att det dånade i hela huset. Dom höll fortfarande på med borrningen så man är ju inte så glad när man vaknar på det sättet.

Jag tog det lite lungt på förmiddagen och sedan åkte jag och Pontus ner på stan och kikade lite. Sen när jag satt på bussen och hade åkt två hållplatser kom jag på att jag skulle plugga teori på körskolan så jag skyndade mig av bussen och gick tillbaka.

På körskolan satt jag i två timmar och svarade på massor med frågor så nu är jag snart klar med teoridelen! Med tanke på att jag har lilla uppkörningen på måndag så kan det ju vara rätt så bra att jag har hunnit ikapp så mycket. Men det känns faktiskt riktigt bra! Jag kommer vara sjukt nervös men det är ju inte så ovanligt vad jag har hört...


Senare på kvällen tittade jag på Idol! De som är med nu är rätt duktiga faktiskt men Jay måste ju vara en vinnare! Han är så sjuukt skillad på att sjunga. Tänk om man hade såna talanger :P



Nu hittade jag inget från kvällens program men den här videon är från hans första audition.
Liksom, hur många är det som får sjunga sådär länge på sina audition... De flesta bryter de efter första versen :P

Borrning

Usch vilken jobbig morgon.. Jag och Pontus storstädade igår så nu har vi mycket finare i lägenheten, dock så gick vi och la oss rätt sent. Mycket hann vi inte sova innan det började dåna i hela huset. Då var det nå snubbar som skulle runt i alla lägenheter och installera nå teliagrejs...

Vi har ju betongväggar i huset så när dom ska borra måste dom använda en sk. slagborr som låter förjävligt! Klockan 07.00 började dom och kom in i våran lägenhet klockan 08.00. Det var inte kul!

Idag skulle jag ha haft lilla uppkörning på bilskolan men hade helt glömt bort det. Hon som jobbar där ringde mig och frågade varför jag inte kom. Jag fick världens klump i magen och kände mig jätteilla till mods... Vi bokade in en ny tid iaf på måndag så då får jag göra det istället.

Jag hade tänkt åka ner och plugga lite innan jag åker till jobbet. Det blir det jobbiga passet idag, kommer inte hem förrän halv 12 :(


Gratis Spotify Premium!

Just nu så kan man få Spotify premium helt gratis. Det enda man måste göra är att svara på en liten undersökning och sedan värva några kompisar!
Här kan du vara med och sedan få spotify premium!


Trött och less

Denna helg har varit en till sån där mördarhelg, jag vet inte riktigt hur länge jag kommer orka med det. Men det är ju tur man är ung!

Just nu sitter jag alltså på jobbet i Bygdeå och jobbar till klockan 20.00 ikväll. Jag har sovit ungefär 5 timmar inatt. Jobbade på Schlager under natten så jag är rätt sliten. Nu får vi bara hoppas att Mikael som också jobbar idag ska vara med sin kompis här i Bygdeå så jag kan åka med honom hem sen. Annars får jag vänta på bussen som går 22.45... Det känns inte särskilt lockande.

När jag kommer hem kommer jag förmodligen vara så trött så jag somnar på en gång. Det ser jag definitivt fram emot :D


Hann ingenting igår!

Eller okej nu ljuger jag lite... Jag kom in till stan vid 20.00 och då skulle jag kunnat cykla hem och hämta träningskläder och sedan skyndat mig till Iksu. Problemet då var ju bara att jag skulle knappt hinna träna något innan dom stängde så istället så var jag förbi Mikael och Alex. Vi hängde ett tag där och sen åkte vi på Max och käkade! :D

Det var ju kanelbullens dag igår och som vanligt när det är någon sån där speciell matdag så fick jag inte ta del av det. Det fanns kanelbullar på Max men dom såg inte så himla lockande ut så jag struntade helt i det!

Idag blir det jobb igen och sen får jag se vad som händer!



Jag kikade på lite bilder från mitt arkiv och jag fick en väldig längtan tillbaka till sommaren när jag såg den här bilden! Jag gillar inte de andra årstiderna så mycket :/

wrk wrk

Nu sitter man på jobbet igen och tjänar pengar...

Igår när jag kom hem från jobbet så kom Mikael förbi och käkade pizza med oss. Han åkte hem runt åtta-tiden och då la jag mig i sängen och somnade på tre sekunder! Jag var så sjukt trött! Jag vaknade runt 12 och blev lite smått förvånad över att jag bara hade somnat så jag gjorde mig nattklar och gick och la mig igen :P

Idag är planen att först sluta jobbet 18.00, sedan hem och om körskolan fortfarande har öppet ska jag dit och träna teori. Om jag sedan hinner så ska jag nog åka och träna. Allt beror på klockan...

Helgen so far...

Än så länge går det väl hyfsat...

I fredags när jag jobbade blev jag riktigt irriterad och mitt tycker för snobbiga wannabe-brats gick ner i botten! Det var 5ive i fredags och då har dom en VIP-avdelning där bara vissa kommer in. Jag var och plockade disk där och när jag böjde mig fram för att ta bort ett glas från bordet så var det en kille som helt plötsligt slog till mig på rumpan och log stort efteråt.. Jag blev nästan lite chockad och började fundera vad som egentligen hände! Sen gick jag till vakten och berättade vad som hade hänt. Han sa att det var bra att jag sa till och frågade om jag ville göra en anmälan. Jag sa då att jag inte visste så han drog ut snubben från krogen och tog dit polisen.

Jag gick runt och funderade medan jag fortsatte jobba och jag tänkte att; Nä han ska fan inte få göra så utan några som helst konsekvenser! Så när vakten frågade mig igen lite senare så sa jag ja. Jag fick prata med polisen och de skulle göra nån sorts utredning av det. Om jag nu har tur så kanske jag till och med får skadestånd för det :D hehe

Det var i alla fall skönt att det var så många som uppmuntrade det jag gjorde! Det var till och med en gäst som fick veta vad som hade hänt som kom fram och sa att det var jävligt bra gjort! :P



Igår jobbade jag också på klubben och det var sjuukt jobbigt! Hur mycket folk som helst och i en av de två barerna jag skulle hjälpa till i så hade dom inte fyllt på kylarna nånting nästan så det tog sjukt lång tid att fixa det... Sen var det kaos hela natten men det går ju också :P

Jag fick ingen sömn inatt. Jag skulle få sova tre timmar och om jag somnade skulle jag inte vakna så jag tänkte att det var lika bra att strunta i sömnen. Så nu har jag bunkrat upp med Red Bull och kaffe så jag klarar mig under dagen :D

Tuff helg framför mig!

Jag har en tuff helg framför mig...

Idag:
  • 8.00-17.00 Jobb på Telecenter
  • 22.00-02.30 Jobb på Schlagerbaren
Jag hade tänkt åka till Körskolan och plugga också men med tanke på att jag bara fick ungefär 3 timmars sömn inatt så kan det vara bättre att jag åker hem och vilar upp mig så mycket det går.

Imorgon:

  • 22.00-02.30 Jobb på Schlagerbaren
Lite lungare på dagen men jag kommer förmodligen att sova genom hela dagen tills jag börjar jobba.

Söndag:
  • 9.00-14.00 Jobb på Telecenter (kommer måsta gå upp 7.00 för att hinna...)
Jag kommer förmodligen vara helt slut på söndag och det är inte helt omöjligt att jag kommer somna på jobbet... Haha nämen så illa hoppas jag inte att det blir.


RSS 2.0