Sitter och dricker champagne

Som rubriken lyder så sitter jag just nu och dricker champagne. Anledningen till detta är för att jag och Pontus firar att vi båda har fått jobb idag! Lite roligt faktiskt att båda fick besked om att vi fått jobb nu idag :P

Mitt nya jobb är på Vattenfall. Jag kommer då jobba som receptionist och hjälpa alla kunder som har massa funderingar. Riktigt kul ska det bli faktiskt!

Jag är så glad så jag nästan spricker! :D

<-- Right now!

Hojoj

Nu sitter jag på jobbet igen. Jag har inte skrivit på ett tag nu men det har faktiskt inte hänt särskilt mycket.. Det enda som är värt att nämna skulle väl vara att jag var på en arbetsintervju dagen efter jag tog körkortet vilket var rätt spännande! Jag har inte hört något från dom än men de sa att det skulle ta ett tag innan de kunde ge ett svar... Känns lite drygt att vänta bara :P

Idag fyller Mikael 20 år så ett stort grattis till honom!! Tyvärr så jobbar han ikväll så vi får väl gratta honom antingen när han kommer hem eller nån annan dag!


KÖRKORT!!!!!

Fan va skönt det känns! Jag har äntligen tagit körkortet!!!! Det känns så overkligt att äntligen ha det.. Nu är det bara en bil som saknas. Jag är riktigt sugen på en Beetle men samtidigt skulle jag vilja ha en miljöbil av nåt slag så jag är lite kluven. Vi får se vad det blir, det kommer förmodligen bli nåt helt annat från början bara så jag har något.



Dom är ju så jäkla tuffa!! :D


I övrigt känns det som att jag har hunnit med jättemycket saker idag. Körkortet (både teoriprov och körning), fixat tillbaka papper som jag lämnade in på viva och gått till ett ställe där jag provjobbade men inte fick pengarna för det. Känns bra att få så mycket gjort!

Imorgon blir det ännu en spännande dag, då ska jag på arbetsintervju och sen ska jag gå på stan med mamma. Håll tummarna för mig :D


Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, ätit lite god mat som Pontus hade gjort i ordning (jag vet, jag har konstiga mattider!) och nu sitter jag här och tänkte visa upp vad jag köpte idag.


Skorna köpte jag på Scorett för 200kr.

Två olika sorters leggings från H&M för 79kr vardera.


Jag är sjukt trött så jag tror jag ska gå å lägga mig snart! Imorgon ska jag ner till körskolan igen för att plugga :)
Nattinatti!

Dagen är bara halvklar!

Nu har jag varit på stan och shoppat lite! Det blev två par leggings och ett par skor! Mycket nöjd, jag hoppas bara att jag inte får skoskav av skorna men förhoppningsvis så klarar jag mig :) Bilder på detta kommer upp senare när jag kommer hem!

När shoppingen var klar så gick jag till körskolan och pluggade lite. Det gick bra den här gången med och jag bestämde med min lärare att jag ska få komma dit imorgon runt 14.00 och träna mera.. Det börjar närma sig nu så då gäller det att vara förberedd!

Just nu sitter jag på jobbet och kommer jobba fram till 21.00. Det går inte nån buss förrän 22.45 så det blir att sitta kvar ett tag extra och bara vänta... Inte så kul men det finns ju tyvärr inte så mycket att göra.

Cool snubbe

Jag kikade runt lite på youtube och hittade den här videon. Killen är grymt skillad! Jag har aldrig testat chatroulette men jag skulle vilja göra det! Då vill man hamna hos såna som den här. Annars har jag hört att det mest är killar som sitter och runkar framför cameran...



Men nu måste jag sova... Imorgon ska jag jobba, plugga på körskolan och köpa nya leggings på stan!
God natt!

ont i kroppen

Idag när jag vaknade kändes det som att jag hade träningsverk i hela kroppen! Det är rätt konstigt endå för det måste ha kommit från den lilla olyckan. Det känns precis som träningsverk men det är nog mer att jag är öm. Det känns i skuldrorna, armarna, magen och nacken... verkligen weird.

Jag är ledig idag så jag tror att jag bara ska ta det lugnt och vila ut kroppen!

Ha en trevlig dag!

Akuten!

Idag skulle jag cykla ner till stan för jag skulle köra på körskolan. Jag var ganska stressad och hittade inte min cykelnyckel. Då tog jag Pontus cykel och cyklade iväg. När jag hade kommit kanske 100-200 meter så låste sig framhjulet på 2 sekunder och jag flög som en kanonkula rakt fram. Mitt huvud föll i marken med en duns och jag blev helt chockad. Jag skulle cykla vidare men det gick inte, hjulet satt fast och var omöjligt att rubba... Då fick jag panik och skyndade mig till busshållplatsen och tog bussen istället.

När jag satt på bussen kände jag hur det flimrade för ögonen. Nästan som blixtrande sicksackmönster för ögonen. Då började jag tänka att jag kanske fick nån hjärnskakning eller något. När jag kom till stan skyndade jag mig till körskolan och berättade vad som hade hänt och min lärare körde upp mig till akuten på en gång. Det gjorde så sjukt ont, det bultade i hela huvudet!

När jag hade gjort undersökning och sånt så konstaterade han att jag inte hade fått en hjärnskakning iaf. Han sa att Pontus skulle väcka mig några gånger under natten för att se så jag vaknade och var vid medvetande typ :P Fan va läskigt ifall jag inte skulle vakna :P

Jag har fortfarande ont i skallen och har världens bula efter olyckan... Hoppas det går över snart!


Jobb

Jahapp nu sitter man på jobbet igen... Igår jobbade jag samma tid men då var jag tvungen att gå upp 04.30!!! Sjukt jobbigt var det. Jag hade som knappt sovit nånting natten innan heller så det var inte så roligt... Idag fick jag åka lite senare tack vare min jobbarkompis Andreas! Vi jobbade samma tider så då passade det ju hur bra som helst :)

Igår var jag på körskolan och pluggade efter jobbet. Det gick bra men jag är fortfarande nervös... Det händer ju nån gång att man får några fel och tänk om det skulle bli så just den gången jag gör provet på vägverket! Det får bara inte hända så därför ska jag plugga så mycket så jag kan det i sömnen! Därför ska jag dit idag igen.

Men nu ska jag fortsätta jobba...

RSS 2.0