Träningsvärk?!

Ehhh jaaa! haha jag känner redan av träningsvärken sedan träningen igår! Det brukar i vanliga fall komma efter två dagar men jag kände imorse när jag vaknade hur det gjorde ont när jag rörde mig där i sängen. Men det är härligt! Då vet man att det jag har gjort ger resultat! Det är bara å tjör på ;)


En liten bild på mig =)

Kommentarer
Postat av: Anotherana

Sv: kul att du läser min blogg. Det här med anorexin är nog ganska svårt att förstå om man inte är i samma situation själv. Men trots att jag vet att jag har en psykisk sjukdom så blir det inte lättare. Jag tycker att jag ser fet ut även om vågen visar på sjuklig undervikt. Jag kan aldrig vara nöjd med mig själv. Det är som en depression ungefär, man vet att man har det men man blir inte gladare för det.



Sen kan jag ju söka hjälp för det, men jag är rädd. Jag tror inte att de här tankarna på att jag är tjock kommer att försvinna, så den ända hjälpen jag kan få är att börja äta normalt, men då blir jag ju ännu "tjockare". Jag har skrivit lite om det och den hjälp jag fick för några år sen i min blogg, om du går tillbaka en bit där så kan du läsa om det.

2010-07-04 @ 16:11:05
URL: http://anotherana.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0